ItaloBrothers ft. Kiesza – Let Go

0
Asculta live, ItaloBrothers ft. Kiesza - Let Go, single nou

Asculta live ItaloBrothers ft. Kiesza – Let Go, single nou

ItaloBrothers se intorc cu un nou single “Let Go”, alaturi de artista Kiesza. Piesa imbina fara efort beat-urile lor disco, unice, cu puterea incomparabila a vocii lui Kiesza, si marcheaza inceputul unui nou capitol captivant, prezentandu-ne un fragment din ceea ce urmeaza, din punct de vedere muzical pentru artisti.

La sfarsitul anului 2005, talentul si pasiunea pentru muzica i-a adus impreuna pe producatorul Christian Müller si cantaretul Mathias Metten. Initial, au fost inspirati de genul Italo Dance, iar proiectul lor a avut parte de o calatorie muzicala destul de eclectica si au explorat de atunci diverse genuri si tari. Stilul lor unic combina melodii catchy cu linii de bas si beat-uri ritmate. In 2009, ItaloBrothers a avut primul succes mondial cu piesa “Stamp on the Ground”, care imediat dupa lansare a intrat in Top 20 in Norvegia, Danemarca si Germania.

In plus, videoclipul a acumulat in mod impresionant 110 milioane de vizualizari, pana in prezent si a devenit unul dintre cele mai de succes video-uri germane de pe YouTube, din toate timpurile. La doi ani dupa lansarea piesei, aceasta a fost votata ca piesa anului 2011 in Norvegia si a fost premiata cu discul de platina in mai multe tari, avand peste 150 de milioane de streamuri pe toate platformele.

ItaloBrothers ft. Kiesza – Let Go

Succesul lor continua cu numeroase piese premiate cum ar fi “My Life Is A Party” (2012) si “This Is Nightlife”. In 2015, DJ/producatorul Hanno Lohse (cunoscut ca Cody Island) s-a alaturat trupei ItaloBrothers si a fost complet integrat in ceea ce inseamna compunerea si producerea pieselor, alaturi de Christian Müller si Dietmar Pollman. In ultimii cinci ani, Mathias Metten s-a mutat in Danemarca si a fost permanent in turneu, in mare parte in Scandinavia si ItaloBrothers au avut peste 1.000 de show-uri in 17 tari.

Cu piesa lansata in 2017, “Summer Air”, grupul a urmarit in mod direct realizarile din trecut si au creat un alt succes. Piesa, inspirata puternic de genul tropical house, a strans peste 200 de milioane de stream-uri pe Spotify, in trei ani de la lansare. In plus, “Summer Air” a ajuns in Top 5, in Scandinavia, in Top 20 in tarile vorbitoare de limba germana si a fost certificata cu numeroase discuri de platina in Suedia, Danemarca, Norvegia si cu discul de aur in Germania, Austria si Elvetia.

Kiesza este o cantareata si compozitoare de origine canadiana si este cunoscuta pentru single-ul ei de debut, “Hideaway”, care a primit numeroase discuri de argint si aur in tari precum Germania, Cananda, Marea Britanie si S.U.A. In plus, a colaborat cu doua dintre cele mai mari nume din industria muzicii electronice, Skrillex si Diplo, pentru single-ul “Take Ü There”, una dintre cele mai cunoscute piese de la festivalurile din 2015.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *