Madonna & Maluma – Medellin

Asculta online Madonna & Maluma - Medellin + videoclip, Asculta online Madonna & Maluma - Medellin, videoclip Madonna & Maluma - Medellin, Madonna, Maluma, Medellin,
loading...

Asculta online Madonna & Maluma – Medellin + videoclip

Asculta online Madonna & Maluma – Medellin. Iata si videoclipul pentru cea mai noua colaborare a lui Maluma, cu Madonna pentru 2019.

Chiar ma gandeam, cati de multi artisti au colaborat deja cu Maluma … Fie pentru a fi promovat, fie pentru a fi readus in vederea publicului, colaborarea cu acest artist emergent al Columbiei reuseste sa dea rezultate. Dupa colaborari cu mai multi artisti, Madonna a dorit neaparat si o colaborare cu acest artist pentru promovarea noului sau album. Noul album al Madonnei se numeste „Madame X“ si va fi lansat oficial pe data de 14 iunie. In afara de „Medellin”, Maluma va mai canta o melodie de pe acest album alaturi de Madonna. Se numeste „Bitch I’m Loca“ si abia asteptam sa o propunem si ascultatorilor nostri.

Ca de fiecare data cand lanseaza un album si acest videoclip reuseste sa faca criticii si nu numai sa vorbeasca foarte mult. Pe langa asemanarea cu un alt videoclip, „Like a virgin”, putem vedea artista lingand degetele lui Maluma intr-un mod cat mai senzual. Artistul columbian, fiind intrebat daca a fost deranjat, a glumit cu presa spunand ca dimpotriva chiar ii placuse.

Videoclip Maluma & Madonna – Medellin

Citeste cele mai noi stiri din muzica noua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *