Costi x Emilia x Jay Maly – Bombon Bebe

0
Asculta online, Costi x Emilia x Jay Maly - Bombon Bebe

Asculta online  Costi x Emilia x Jay Maly – Bombon Bebe

Costi colaboreaza cu Emilia si Jay Maly pentru „Bombon Bebe”, o piesa cu ritmuri reggaeton ce combina elemente mombahtoon si dance.

Producatorul Costi Ionita lanseaza alaturi de artista de origine bulgara, Emilia si Jay Maly, rapper-ul care a colaborat cu nume precum Gente de Zona si Darian Alvarel, pentru un nou single. O inedita colaborare, ia viata astazi si noi nu puteam sa nu o propunem ascultatorilor nostri.  Filmat in Statele Unite ale Americii, videoclipul este regizat de Alex Ceausu si completeaza perfect sound-ul piesei.Costi a inceput sa cante de la varsta de 6 ani si a facut parte din mai multe proiecte muzicale.In 2012, artistul a fost nominalizat la Premiile Grammy cu hitul produs si cantat de Shaggy cu Kat DeLuna, „Dame”.

Asculta online Costi x Emilia x Jay Maly – Bombon Bebe

 

Pana in prezent, Costi a lansat hit-uri internationale precum “Bouncing”, in colaborare cu Buppy Brown, “Reggae Dancer” si multe altele. Mai mult, Costi a colaborat cu artisti de renume precum Mohombi, Faydee si Shaggy pentru “I Need Your Love”, piesa ce a generat peste 200 de milioane de vizualizari pe YouTube. Iar realizarile sale nu se opresc aici: peste 300.000 de unitati vandute la nivel mondial, peste 16,2 milioane de ascultari si primele pozitii in topurile iTunes, Shazam si ale radiourile din tari ca SUA, Canada, Germania, Spania, Italia, Grecia, Portugalia, Austria, Norvegia, Oman, Cipru, Qatar, Liban si Egipt.

„Pentru clip am colaborat chiar cu JaQuel Knight, faimosul coregraf al lui Beyonce. Pe Jay Maly l-am cunoscut in Miami cand i-am prezentat piesa. I-a placut mult si imediat am luat decizia ca o vom lansa impreuna. Si cu Emilia a fost la fel de spontan – am intalnit-o in Romania si s-a indragostit pe loc de piesa”, declara Costi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *