Madalina Coca - Vocea mea, single nou, videoclip

Madalina Coca – Vocea mea, single nou, videoclip

Madalina Coca, finalista concursului Vocea Romaniei, revine cu o piesa proprie, intitulata „Vocea Mea”. Este a treia piesa proprie din repertoriul artistei. Melodia este acompaniata de un videoclip disponibil in articol.

Melodia „Vocea Mea” este o piesă inspirată din trăirile interioare ale artiste. Piesa făcând referire la anumite momente dificile din viața sa, când nu se mai regăsea pe ea însăși. Piesa „Vocea Mea” a fost compusă de Alexandra Dinu, Roberto Velisar, Enri Demi, dar și de însăși artista Mădălina Coca.  Artista a contribuit atât la partea de compoziție muzicală, cât și la textul piesei.

Producția este semnată de Quna Music în colaborare cu MediaPro Music și VoicesMedia.  Videoclipul a fost realizat și regizat de către „VisionGYZ”, Gabriel Ioan Zidaru şi asistentul său Andrei Bustan. Videoclipul a fost filmat pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.  Are ca semnificație faptul că viața este considerată o piesă de teatru în care noi suntem actorii propriei noastre povești.

Madalina Coca – videoclip

„Sunt încântată de colaborarea cu Quna Music și mă bucur că am avut șansa de a mă implica în procesul de compoziție muzicală al piesei. Doream să fie o piesă cât mai personală, inspirată cât mai mult din emoții și sentimente trăite pe propria-mi piele. Am convingerea că mulți se vor regăsi în versurile piesei la care am contribuit și eu, versuri pe care le-am scris din suflet, lăsând o părticică din mine în această piesă.

Cred cu tărie că foarte mulți dintre noi trăim momente sau perioade în viață în care ne pierdem, în care nu mai știm cine suntem, în care pur simplu uităm de noi și nu mai știm să ne iubim. Când nu ne mai recunoaștem, iar zâmbetul este tât de greu de găsit, devenind o arta așa cum spun versurile piesei. Mesajul meu este că deși este un proces lung și complex, este important să învățăm să ne ascultăm inima pentru a fi bine și mulțumiți cu noi înșine, să ne acceptăm și să fim mândri de cine suntem”, a declarat Mădălina.

În 2020, artista lansa primul său single Lume Lume, o piesă de dragoste, iar pe timpul pandemiei, artista a scris în colaborare cu o producătoare spaniolă piesa Survivor, o piesă despre puterea de a merge mai departe și de a spera atunci când lucrurile par imposibile.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si despre What’s UP – Ruine. Ascultă  Radio Click Romania si cere piesa ca preferinta sau dedicatie. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe twitter,  despre aceste melodii si nu numai despre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *