LORA - Goala, Radio Click Romania, despre LORA, LORA, Goala, asculta Radio Click Romania

LORA – Goala | Radio Click Romania

Asculta live LORA – Goala la Radio Click Romania si daca-ti place voteaz-o ca sa poata intra in TOP 40 muzica noua.

Despre LORA

Lora, numele real Laura Petrescu, este o cântăreață și compozitoare română, născută pe 23 august 1982 în București. Ea a devenit cunoscută pentru talentul ei în muzică și a avut o carieră de succes în industria muzicală românească.

Lora și-a început cariera în muzică la o vârstă fragedă și a avut mai multe apariții în emisiuni de televiziune pentru copii. Cu toate acestea, a câștigat notorietate mai mare odată cu participarea ei la emisiunea de talente „Star Factory” în 2002, unde a ajuns în finală. Această experiență a fost un punct de pornire important în cariera ei muzicală.

Ea a lansat numeroase single-uri de succes și albume de-a lungul carierei sale. Printre melodiile cele mai cunoscute ale sale se numără „Puisor,” „No More Tears,” „A vocea mea,” și „Răspunde-i!” Lora este recunoscută pentru vocea sa puternică și stilul muzical diversificat, care include pop, dance și balade.

Pe lângă cariera muzicală, Lora a fost implicată și în alte proiecte artistice, cum ar fi televiziunea și teatrul. Vezi mai jos videoclipul.

Dacă ți-a plăcut articolul, citește și despre AMI – Nostalgia. Poți da un like și o distribuire în  pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *