ANDREEA BALAN feat. Ella Maya – Copilarie

0
ANDREEA BALAN feat. Ella Maya - Copilarie, ANDREEA BALAN, Ella Maya, Copilarie, despre Andreea Balan,

ANDREEA BALAN feat. Ella Maya – Copilarie

Asculta online ANDREEA BALAN feat. Ella Maya – Copilarie si daca-ti place voteaz-o in Top 40 muzica noua pentru a vota si altii.

Despre Andreea Balan

Andreea Bălan este o cântăreață, dansatoare și actriță română născută pe 23 decembrie 1984 în București. Ea este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. Cunoscută pentru contribuțiile sale în industria muzicală și de divertisment.

Cariera ei muzicală a început în anii ’90 când a devenit membră a trupei muzicale „Exotic” alături de sora sa, Anca Bălan. Grupul a obținut popularitate în România cu melodii precum „Lacrimi de iubire” și „Nu mă uita.” Andreea Bălan a continuat să aibă o carieră solo de succes în muzică, lansând mai multe albume și single-uri care au ajuns în topurile muzicale din România.

Pe lângă cariera muzicală, Andreea Bălan a fost implicată și în televiziune și film. Ea a jucat în câteva producții cinematografice și a apărut în emisiuni de televiziune, câștigând popularitate în calitate de jurat în emisiunea de televiziune „Dansez pentru tine.”

Este important de menționat că informațiile despre Andreea Bălan sunt valabile până în septembrie 2021, iar cariera și activitățile ei s-ar fi putut dezvolta ulterior. Pentru informații mai actualizate despre ea, vă recomand să verificați sursele de știri și site-urile web oficiale ale ei.

Citește și despre Tina Turner – I Don’t Wanna Lose You. Nu uita de pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *