Liviu Teodorescu – Mi-ai Pus Ceva In Pahar

0
Asculta live, Liviu Teodorescu - Mi-ai Pus Ceva In Pahar, single nou

Asculta live Liviu Teodorescu – Mi-ai Pus Ceva In Pahar, single nou

Liviu Teodorescu lanseaza single-ul „Mi-ai pus ceva in pahar”, o poveste cu multe invataminte despre o iubire care te face sa nu mai fii stapan pe propriile decizii.

Videoclipul este regizat de catre Kobzzon si a fost filmat la inceputul anului in Republica Moldova. Scenariul videoclipului este caracterizat de mai multe tipuri de comic, de la comicul de situatie si pana la cel de caracter, iar Liviu interpreteaza un rol savuros, incarcat de o serie de reactii morale. Piesa este compusa de catre Liviu Teodorescu si Ionut Vasilache si te poate face sa dansezi instant, in casa, in aceasta perioada, iar ulterior sa o iei cu tine la toate petrecerile.

Liviu Teodorescu – Mi-ai Pus Ceva In Pahar

„Intr-o perioada in care lucrurile sunt serioase, piesa asta vine manusa, pentru ca ne aminteste sa ne pastram bucuria si zambetul pe buze. Am avut mare noroc ca am filmat clipul la Chisinau, alaturi de Kobzzon, inainte ca toata nebunia din jur sa ia amploare. Sper sa va bucure si sa va asuca zambetul pe buze atat piesa, cat si clipul. Sunt mega entuziasmat si sper sa ajunga pana la voi”, a declarat Liviu Teodorescu.

In aceasta perioada, toate activitatile s-au mutat online. Asta se intampla si in cazul lui Liviu Teodorescu, care a inceput o mini-serie pe Instagram, unde, in fiecare luni si joi, de la ora 19:00, intra live #DinVarfulPatului.

Liviu Teodorescu este, cu siguranţă, una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram și canalul propriu de YouTube numără peste 650 de mii de urmăritori fiecare. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariţia în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *