Liviu Teodorescu – 777

loading… Liviu Teodorescu – 777, asculta online single nou + videoclip Liviu Teodorescu – 777,…

loading...

Liviu Teodorescu – 777, asculta online single nou + videoclip

Liviu Teodorescu – 777, asculta online + videoclip. Liviu Teodorescu lansează „777”, a opta melodie de pe EP-ul „Lista de Păcate”.

Liviu Teodorescu lansează „777”, a opta melodie de pe EP-ul „Lista de Păcate”. Piesa încununează primul material discografic al artistului. O piesă personală, cu un fir narativ plin de metafore, „777” este compusă de Liviu Teodorescu, la fel ca celelalte piese de pe material. Semnificaţia numărului 777 duce cu gândul la noroc, dar și la un număr ce conține în esența sa faptul că totul este interconectat, nimic nu este separat, iar lumea, Universul şi toate fiinţele au aceeaşi sursă. Videoclipul este regizat de SAN și prezintă o poezie vizuală, ce completează cu exactitate mesajul piesei, oferind un pachet senzorial de impact.

EP-ul „Lista de Păcate” conţine șapte piese noi şi un bonus track, iar piesa ce dă numele materialului este single-ul lansat în primăvara anului 2018, alături de Killa Fonic. Piesele au fost scrise integral de artist, în studioul lui, LiTE Music, şi sunt toate disponibile pe platformele de streaming. Un concept inedit ce s-a întâmplat pe parcursul a şase luni, începând cu single-ul „Rochia ta” şi până în prezent, Liviu a lansat de pe EP câte o piesă în fiecare zi de joi a fiecărei luni.

Videoclip Liviu Teodorescu – 777

„Piesa cu care se încheie „Lista de Păcate” este despre Unitatea cu Tot Ceea Ce Există şi despre faptul că Binele şi Răul sunt capul şi pajura aceleiași monede. Cand vom conştientiza că nu există separare între oameni, planetă, animale, plante, ne vom atinge adevăratul potenţial şi adevărata natură, care nu constă în separare, ci în Unitate”, a declarat Liviu Teodorescu.

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariţia la emisiunea Vocea României. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Gelos”, „Ești Piesă” sau „Obsesie” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri și bloggeri. Pentru piesa „Cine m-a pus”, acesta a apelat la Sânziana Negru. Pentru single-ul „Obsesie” la Cristina Ich, la „Așa e ea #Dulce” cu Marisa Paloma. In videoclipul „Lista de Păcate” o vedem pe Alina Ceușan. Mai mult decât atât, acesta a făcut un featuring pentru piesa „Fanele” cu vlogger-ul Laura Giurcanu, piesă care are peste 47 de milioane de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *