Kane Brown & Becky G – Lost in the Middle of Nowhere

Kane Brown & Becky G - Lost in the Middle of Nowhere, Kane Brown & Becky G, Lost in the Middle of Nowhere, despre Kane Brown, despre Becky G, Kane Brown, Becky G,
loading...

Kane Brown & Becky G – Lost in the Middle of Nowhere single nou

Asculta online Kane Brown & Becky G – Lost in the Middle of Nowhere single nou lansat cu un videoclip pe masura. Muzica noua 2019.

Despre Kane Brown este nascut pe 21 octombrie 1993 in Tennessee, Statele Unite. Artistul are deja mai multe melodii lansata, atat singur cat si in colaborare cu alti artisti. Unul dintre artistii care a colaborat este Khalid iar melodia se numeste Saturday Nights remix.

Despre Becky G este nascuta pe data de 2 martie 1997 in Inglewood, Statele Unite ale Americii. Artista a devenit cunoscuta in Romania datorita Mayores, Sin pijama și altele. Becky in 2016 a declarat că este într-o relație cu fotbalistul argentinian Sebastian Lletget.

Dupa ce v-am spus cateva cuvinte despre artisti, vom spune despre Lost in the Middle of Nowhere ca este o melodie ce va prinde repede si-n Romania. De la momentul lansarii oficiale, 28 martie 2019 si pana astazi, a ajuns deja la 5.237.264 vizualizari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *