Lambrino – Joaca

Asculta online, Lambrino - Joaca, sigle nou
loading...

Asculta online Lambrino – Joaca, single nou

Asculta online cel mai nou single lansat de Lambrino, ce se numeste ” Joaca”.  Asculta live Lambrino – Joaca melodie noua si videoclip.

După “Lângă tine”, Lambrino, fostul component al trupelor Hara și Talisman, lansează un nou single “Joaca”, compus chiar de el, împreună cu Alexandru Gâjâială. Piesa beneficiază și de un videoclip în care apare simpatica Anisia Gafton. “Joacă” este o piesă veselă, ușor satirică în care am încercat să îmbin mai multe stiluri muzicale. Sunt foarte mulțumit de rezultatul final și sunt de părere că videoclipul a conturat perfect povestea piesei”, a declarat Lambrino.

Lambrino a început din 2005 colaborările ca basist profesionist cu trupe de diverse genuri muzicale. La finele lui 2006 începe colaborarea permanentă cu trupa Hara, iar în 2007 începe colaborarea permanentă cu trupa Talisman, cu care rămane pană în vara anului 2014.

Din 2014 începe proiectul solo Lambrino preluând și postul de solist vocal. Lambrino este un proiect care împletește elemente din mai multe genuri muzicale (hip hop/rap, trap, world music, pop, edm, etc.).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *