Florianrus & Ioana Ignat – Singura greseala

0
Asculta live, Florianrus & Ioana Ignat - Singura greseala, sigle nou

Asculta live Florianrus & Ioana Ignat – Singura greseala, single nou

Florianrus, autorul hitului recent „Strazile din Bucuresti”, colaboreaza cu Ioana Ignat, povestea de succes a ultimilor trei ani din muzica romaneasca, pentru piesa „Singura greseala”.

“Singura greseala” este cel de-al treilea single extras de pe EP-ul de debut al lui florianrus – Strazile din Bucuresti, lansat la sfarsitul anului 2019. Piesa este insotita de un videoclip care-i prezinta pe cei doi artisti intr-o inchisoare post-apocaliptica, unde singurul contact cu lumea exterioara se face prin intermediul unor ecrane. Florian este unul dintre cei mai in voga artisti si compozitori din industria muzicala. Numele lui apare in creditele pieselor unora dintre cei mai importanti artisti din Romania, precum: Andra, Nicole Cherry, Mira, Ami, Shift, Lidia Buble si Marius Moga.

A debutat ca artist solo in urma cu 2 ani cu piesa “Cat inca ne iubim”, urmata la scurt timp de “Cel mai lung drum”, insa cel mai mare succes l-a cunoscut odata cu lansarea piesei “Strazile din Bucuresti”, cantata alaturi de MIRA. Piesa continua sa domine topurile radio si TV, iar pe YouTube a strans peste 34 de milioane de vizualizari. A urmat “Pe buzele tale”, o declaratie de dragoste moderna, iar la finalul anului 2019 Florian a lansat EP-ul “Strazile din Bucuresti”.

Florianrus & Ioana Ignat – Singura greseala

Un timbru unic, un artist ce isi compune singura piesele si o experienta completa in aparitiile live. De la primul single, “Ma dezindragostesc” si pana la piesele recent lansate, “Azi” si “Tu nu meriti”, Ioana Ignat cucereste instant publicul si topurile muzicale, ajungand pe primele pozitii in YouTube Trending, in topurile digitale si in cele ale radiourilor din Romania. In anul 2017, Ioana Ignat lanseaza piesa “Doar pe a ta”, piesa ce devine foarte repede no. 1 in topurile radio si care devine cea mai difuzata piesa romaneasca a anului 2017 si ajunge la peste 57 milioane vizualizari pe YouTube.

Tot in 2017, Ioana compune si lanseaza piesa “Nu ma uita”, una dintre cele mai populare piese romanesti in mediul online, piesa ce atinge aproape 74 milioane vizualizari pe youtube. Un nou no. 1 si peste 45 milioane vizualizari vin pentru Ioana odata cu piesa “In palma ta”. Anul 2020 o aduc pe Ioana Ignat din nou in primele 3 pozitii trending YouTu! be cu piesele “Tu nu meriti” si “Azi”.

Versurile piesei

Noi doi
Singura greseala pe care n-o regret
Singura amintire ingropata in secret
Noi doi
Singura rana din piept

Noi doi
Singuru viciu care mi-a lipsit
Singurul adio ce m-a prins nepregatit
noi doi
totul si nimic

Si N-o sa stim vreodata ce puteam sa fim
Ne-ajuta vantul sa ne amagin

Ca
Ne uda aceiasi ploaie
Ne-ncalzeste acelasi soare
Ne invelim cu-acelasi cer cand nu-i usor
Noi traim aceleasi patimi
Si varsam aceleasi lacrimi
Ne mintim mereu ca ne-am uitat usor
Noi doi
Singura greseala de care mi-e dor

Noi doi
Singuru zambet cu subinteles
Singuru blestem ce singura mi l-am ales
Noi doi
Ceva ce nu se intampla des

Noi doi
Inca ma intreb de ce ne-am intalnit
Da’ stii c-as pune ziua aia pe repeat
Noi doi
Totul si nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *