Khalid – Talk

Asculta cel mai nou single Khalid – Talk, videoclip 2019 Asculta cel mai nou single…

Khalid - Talk, Asculta cel mai nou single Khalid - Talk, videoclip 2019, Khalid, Talk, Asculta cel mai nou single, Khalid - Talk videoclip, Khalid 2019,

Asculta cel mai nou single Khalid – Talk, videoclip 2019

Asculta cel mai nou single Khalid – Talk, videoclip 2019. Khalid unul dintre cei mai în vogă artişti R&B la ora actuală, a lansat videoclipul piesei „Talk”.

Khalid este unul dintre cei mai în vogă artişti R&B la ora actuală, iar americanul de 21 de ani a lansat videoclipul piesei „Talk”. Acesta a sosit în perioada în care artistul a fost invitat să cânte la Saturday Night Live. Vă invităm să urmăriţi noul clip în cadrul articolului. „Talk” este un videoclip cu coregrafii complexe şi o coloristică deosebită. Personajele sale sunt puse în cuburi colorate diferit şi etalând mişcări de dans sacadate. Khalid cântă un R&B sensibil, etalând o voce mieroasă şi suavă care punctează fiecare silabă. Aminteşte de R&B-ul excelent al anilor ’90, când R. Kelly nu căzuse în dizgraţie încă. Mesajul piesei este unul simplu şi prezent de când lumea, „Can’t we just talk?”, dar toată lumea ştie că nu e doar despre vorbe în contextul relaţiilor interumane.

Acest track este produs de către Disclosure şi prefaţează al doilea LP din cariera lui Khalid, „Free Spirit”. O versiune ceva mai gospel a acestui single a fost interpretată la SNL în episodul în care Idris Elba a fost invitatul special. Viitorul album al lui Khalid soseşte pe 5 aprilie şi va fi însoţit de un scurt metraj care îi poartă numele. Asemenea noului clip, scurt metrajul este regizat de Emil Nava. Va ajunge în anumite cinematografe din State pe 3 aprilie. „Free Spirit” vine la 2 ani după albumul de debut al tânărului din Texas, „American Teen”. Multă lume a comparat coregrafiile şi mişcările de dans din clipurile lui Khalid, dar şi abordarea sa muzicală cu cea a lui Drake. Sincronizarea dintre muzică şi dans e de asemenea similară.

Asculta live Khalid – Talk

Khalid, pe numele său complet Khalid Donnel Robinson este un cântăreţ american şi compozitor. A debutat în 2015 şi este semnat de casele de discuri RCA şi Right Hand Music Group. Primul său single, „Location” a sosit în iulie 2016 şi a ajuns pe locul 16 în US Billboard Hot 100. În 2018 piesa „Love Lies”, duet cu Normani a ajuns în top 10 Billboard Hot 100. Un alt hit a fost colaborarea cu Billie Eilish, „Lovely”, care a strâns peste 267 de milioane de vizualizări în mai puţin de un an.

Spre final de 2018 ascultam melodia „Youth”, colaborare dintre Khalid şi Shawn Mendes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.