INNA – Tu Manera

0

Inna – Tu manera, cel mai nou single lansat cu videoclip Inna – Tu manera,…

Inna - Tu manera, cel mai nou single lansat cu videoclip, Inna, Tu manera, cel mai nou single, videoclip Inna - tu manera,

Inna – Tu manera, cel mai nou single lansat cu videoclip

Inna – Tu manera, cel mai nou single lansat cu videoclip. INNA continuă promovarea albumului ”YO” cu o piesă dansantă, intitulată “Tu Manera”.

INNA continuă promovarea albumului ”YO” cu o piesă dansantă, intitulată “Tu Manera”. Videoclipul melodiei este regizat de Bogdan Păun și ne-o prezintă pe INNA altfel decât am văzut-o până acum. Copilăroasă, fără costumații de scenă sclipitoare. Piesa a fost compusă de INNA și produsă de David Ciente. alături de care artista a lucrat pentru fiecare dintre cele unsprezece piese de pe albumul ”YO”, dar și pentru “Gimme Gimme”, “Ruleta”, “Nirvana”. “Tu Manera” este o piesă extrem de energică, iar videoclipul filmat de Alexandru Mureșan și regizat de Bogdan Păun de la NGM Creative surprinde o INNA total diferită față de cea cu care fanii s-au obișnuit în clipurile și aparițiile ei: cu un outfit simplu, jucăușă, pusă pe șotii.

Tot anul acesta, INNA a lansat “Sin Ti”, o piesă sinceră de dragoste, o declarație directă și emoționantă, care are peste 5 milioane de vizualizări. Albumul “YO”, pe care se regăsește piesa ”Tu Manera”, va fi lansat anul acesta cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith. De curând, INNA a cântat pentru prima dată în Australia, la Melbourne și în Sidney.

Asculta live INNA – Tu Manera 

“M-am distrat foarte mult la filmările videoclipului “Tu Manera”! Practic, nu mă simțeam ca la o filmare propriu-zis. Am făcut tot ce mi-a trecut prin cap, fără limite, ca atunci când eram mică”, a spus INNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *