Katy Perry – Daisies

Asculta online, Katy Perry - Daisies, single nou
loading...

Asculta online Katy Perry – Daisies, single nou

Katy Perry a lansat noul single, „Daisies”, melodia beneficiaza de un videoclip boem, in care artista ne arata noua ipostaza din viata sa, aceea de mamica.

Katy Perry nu inceteaza sa isi surprinda fanii. Dupa ce a anuntat ca este insarcinata, artista incepe un nou capitol muzical prin melodia „Daisies”, pentru care a filmat si un videoclip boem, in care o putem vedea pe Katy in toata splendoarea noului rol. „Daisies” este mai mult decat o piesa, este o poveste motivationala despre puterea omului in situatii conflictuale sau contexte nefavorabile.

Katy Perry – Daisies

Despre libertate si puterea de a trece peste obstacole, de a ramane in picioare, se vorbeste in videoclipul regizat de catre Liza Voloshin.

Katy Perry pregateste si lansarea unui nou album, care va aparea pe 14 august. Pe noul material discografic, care vine la o distanta de 3 ani de albumul „Witness”, vom putea regasi si piesa „Daisies”.

Pe langa acestea, Katy a lansat si piese precum „Cozy Little Christmas”, „365” (in colaborare cu Zedd) sau „Harleys in Hawaii”, iar recent a prezentat publicului si piesa „Never Worn White”, cu un videoclip in care a anuntat ca este insarcinata.

Cântăreaţa a lansat şi piese precum „Cozy Little Christmas”, „365” (în colaborare cu Zedd) sau „Harleys in Hawaii”, iar recent a prezentat publicului şi piesa „Never Worn White”, cu un videoclip în care a anunţat că este însărcinată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *