DJ Sava & MD DJ – Rigoletta

Asculta live DJ Sava & MD DJ - Rigoletta, single nou
loading...

Asculta live DJ Sava & MD DJ – Rigoletta, single nou

Dupa ce a lansat impreuna cu Elianne „Ador”, DJ SAVA colaboreaza pentru prima oara cu MD DJ pentru „Rigoletta”, un single ce ar putea deveni cu usurinta unul dintre imnurile acestei veri.

Compus de catre DJ SAVA, producatorul muzical care lanseaza hit dupa hit, alaturi de Nicoleta Gavrillita si Daniel Mitroi, „Rigoletta” este un single fresh, potrivit pentru zilele toride ce urmeaza, ce imbina beat-uri EDM si elemente tribale care raman intiparite in minte. Videoclipul, in regia lui Alex Volintiru, completeaza summer mood-ul cu imagini bold si valuri turcoaz, toate acestea pe fundalul exotic al Barcelonei.

DJ Sava & MD DJ – Rigoletta

DJ Sava a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. De-a lungul timpului, DJ-ul a lansat hituri care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare. În 2017 a lansat „Nena” (alături de Isasi B.), urmat de „Sea Lo Que Sea” (alături de Carine) și „Coco Bongo” (împreună cu Olga Verbitchi). DJ Sava a colaborat cu Misha Miller pentru single-ul și clipul „Wild Fire”, cu Ioana Ignat pentru „N-am nevoie”, și alături de Hyenas, Mandinga, Yasiris și MWolf pentru piesa „BOA”.

MD DJ este un DJ și producător din România, care locuiește în Milano. Orientat către muzica groove și techno, artistul a început să experimenteze producția muzicală și DJ-ing-ul în urmă cu 13 ani, iar până în prezent a lucrat la peste 600 de piese și a mixat în mai multe cluburi din Europa. Cele mai apreciate producții ale sale sunt DJ Dark & ​​MD DJ – Shiva (Original Mix), Arilena Ara – Nentori (DJ Dark & ​​MD DJ Remix), Sonique – It Feels So Good (Mentol & MD DJ Remix) și Dj Dark & ​​MD DJ – Ederlezi (Original Mix).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *