Iordan – Ea

Iordan - Ea, ascultă online, cel mai nou single Iordan din 2021 despre Iordan, Iordan, artistul Iordan

Iordan – Ea, ascultă online cel mai nou single

Ascultă online cel mai nou single lansat de Iordan în 2021. Ce părere ai despre acest single semnat Iordan – Ea? Merită inclus in playlist Radio Click România?

Despre Iordan

Iordan și-a descoperit pasiunea pentru muzică în urmă cu mai mulți ani, iar din 2017 compune și produce în studiourile GreenEye Music. Printre piesele realizate se numără piesa „Te Sărut” (Pavel Stratan și Ioana Ignat), dar și „Ești Stare”, primul său single din carieră, în colaborare cu Ioana Ignat.

După ce a avut mai multe colaborări, cu Ioana Ignat pentru „Ești stare” sau cu Mădălina Ignat pentru „Arată-mi dragostea”, s-a decis sa lanseze un solo. Melodia lansată cu Mădălina este o melodie ce te poartă într-o călătorie a iubirii, iar protagoniști sunt chiar cei doi artiști.

Despre „Ea”

Această melodie, nou lansată de artist, este o baladă romantică pusă pe note muzicale. Este compusă de către artist împreună cu Alexandru Anghel, Gabriel Ioniță, Mihai Velisan și David Enescu. Cu această melodie artistul reușeste sa facă ascultătorul să treacă prin mai multe stări. „Ea” poate fi femeia pe care ai așteptat-o o viață întreagă pentru a înțelege ce înseamnă de fapt iubirea. Însă, „Ea” poate fi cea care te-a scos din inima lui și îi oferă ceva ce tu nu ai putut să-i dai. Crezi că te poți regăsi in aceste versuri? Cu siguranță suntem mulți în această ipostază.

Spune-ți părerea despre acest single nou sau propune și tu unul pe pagina noastră oficială de facebook sau pe pagina de chat românesc. În plus, te invit să citești și acest articol despre Maluma ft. Yandel – Que Vas Hacer.

1 thought on “Iordan – Ea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *