Havana feat. Lidia Buble – Tatoué

Havana feat. Lidia Buble - Tatoué, Radio Click Romania, Havana, Lidia Buble, Tatoué, asculta online Radio Click Romania, asculta radio click,

Havana feat. Lidia Buble – Tatoué | Radio Click Romania

Asculta online Havana feat. Lidia Buble – Tatoué la Radio Click Romania si cere ca dedicatie pe acest chat mobil romanesc.

Havana are o nouă colaborare alături de Lidia Buble, iar noi nu puteam să nu o propunem ascultătorilor noștri. Noul single se numește „Tatoué”. Poți să dai play mai jos și să afli cum sună cea mai nouă colaborare.

Despre Havana

Havana este un proiect înființat în anul 2014 de Sorin Seniuc (Crush), Vanotek și Nadir. Primul single Havana este “Vanessa”, care are un iz exotic. Refrenul în limba spaniolă este o premieră pentru Nadir, artistul originar din Libia. Piesa este compusă de cunoscuții producatori Vanotek și Sorin Seniuc, iar versurile frumoasei „Vanessa” sunt semnate de Nadir și Lexi. Din anul 2017, vocea proiectului Havana nu mai este Nadir, ci Raul Eregep, finalist KIDSing 2014 si X Factor 2016. Prima piesa lansată în noua formulă este “Mon amour”.

Vrei mai multa muzica nouă? Vrei sa afli când ies melodiile noi? Găsești toate piesele și videoclipurile proaspăt lansate aici: muzica noua.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai un like și o distribuire pe facebook. Citește și despre ANTONIA x florianrus – Dududum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *