ANTONIA x florianrus – Dududum

0
ANTONIA x florianrus - Dududum, Radio Click Romania, ANTONIA, florianrus, Dududum, asculta Radio Click Romania, Florian rus, chat romanesc,

ANTONIA x florianrus – Dududum

Asculta online ANTONIA x florianrus – Dududum la Radio Click Romania si intra pe cel mai tare chat romanesc sa cunosti persoane noi.

Antonia, după o bine meritataă vacanță în Maldive, din care și-a delectat fanii cu fotografii fierbinți, a lansat o melodie nouă. Este vorba despre prima melodie din 2023 și prima colaborare cu florianrus. Melodia se numește „Dududum” și credem că va intra ușor la inimile ascultătorilor noștri. „Dududum” este compusă de EMAA, Bastien, Florian Rus, muzică de EMAA, Bastien, Quick, Florian Rus, iar de producție s-a ocupat Quick.

Florian și-a dorit de mai mult timp o colaborare alaături de Antonia, o artistă pe care o apreciază foarte mult. Începutul acestui an îi aduce pe lângă o nouă melodie și o nouă colaborare.

Videoclipul a fost realizat de echipa NGM Creative, în regia lui Bogdan Păun, cu Paul Tatcu ca DoP. Noi ne oprim aici și vă invităm să vizionati videoclipul mai jos sau pe pagina de chat romanesc.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai un like și o distribuire pe facebook. Citește și despre Andreea Banica – Numai Iubire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *