Asculta online, Gran Error - Slow Dance, single nou

Asculta online Gran Error – Slow Dance, single nou

Gran Error revine cu cel de-al doilea single, „Slow Dance”, o piesă senzuala, cu un ritm vibrant si provocator.

După single-ul Pa Mi, lansat anul trecut, care are peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube pe un canal complet nou, Gran Error prezintă Slow Dance, o piesă senzuală, cu un ritm vibrant și provocator. Piesa te teleportează într-o altă lume, în care cele mai arzătoare dorințe devin realitate. Dă-i play, ascult-o pe repeat ș bucură-te de ritmul ei amețitor. Slow Dance a fost compusă de Marcel Botezan si Sebastian Barac, Minelli, Costin Bodea și Calina Ana, versurile au fost scrise de Minelli, iar producția muzicală este semnată de Marcel Botezan si Sebastian Barac și Costin Bodea.

Gran Error – Slow Dance

Clipul duce cu gândul la un cadru western, în care sunt perfect inserate elemente contemporane, iar piesa Slow Dance întregește tot peisajul și-l inundă cu ritm, senzualitate și provocări acceptate. Videoclipul a fost regizat de Raluca Netca și montat de Vladimir Zlate, director de imagine a fost Paul Tatcu, iar producția aparține Loops Production.

Marcel Botezan si Sebastian Barac, duo-ul producatorilor ce se afla in spatele proiectului Gran Error, sunt de asemenea reprezentantii proiectului Play & Win, prin care au produs numeroase hituri internationale pt artisti ca INNA, Antonia, Flo Rida, etc. De asemenea, au participat la productii pe care au cantat artisti ca si Akon (Hypnotized), Nicki Minaj & Nick Jonas (Bom Bidi Bom). Cei doi au fost premiati, de-a lungul carierei, cu peste 30 de premii si nominalizati pentru peste 50 de distinctii.

“Slow Dance este o piesa la care am lucrat impreuna cu prietenul si colegul nostru Coco (Costin Bodea) si cu Minelli, o artista pe care o apreciem si cu care am mai lucrat de-a lungul carierei, inclusiv pentru primul single al proiectului Gran Error. Suntem foarte incantati cu rezultatul si abia asteptam sa vedem reactia publicului la cel de-al doilea single al poriectului, Slow Dance. Speram sa va placa piesa la fel de mult si sa va dea acelasi vibe pozitiv pe care noi il resimtim ascultand-o!”, au declarat Gran Error.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *