Asculta online, Alessiah - Love Me, single nou

Asculta online Alessiah – Love Me, single nou

Alessiah lanseaza videoclipul piesei „Love Me”, de ziua ei de nastere. O mie de amintiri, un singur vis, emotii nenumarate si o poveste despre fiorii cei mai puternici ai dragostei: „Love Me” este o poveste relatata de catre talentata Alessiah, care poate fi o analogie la marea ei iubire, muzica.

Munca, determinare, pasiune, dar si consecventa, acestea sunt atributele care o definesc pe tanara artista. „Love Me” este a treia piesa lansata de catre Alessiah anul acesta, pentru care a colaborat cu aceeasi echipa, a lucrat alaturi de Vanotek si Minelli la compunerea piesei si de Anton San la realizarea videoclipului. Videoclipul piesei „Love Me” a fost filmat in Grecia si surprinde exact afinitatea artistei pentru vara, natura, pentru relaxare si pozitivism.

Alessiah – Love Me

Dupa cum spun si versurile, „But every time I find a destination”, iubirea pentru muzica a facut-o pe Alessiah sa treaca peste timiditati si sa imparta positive vibes prin melodiile lansate, asigurandu-se ca destinatia ramane cea mai importanta.

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare artiste din noua generație, cu potențial atât pe partea de compoziție, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a melodiilor pe care le lansează. Alessiah și-a început cariera la vârsta de 10 ani, când a lansat primul single „Sunday“. Au urmat „Rebels“, „Hurricane“ și „Waiting For“. Cu un background muzical format prin studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, parcursul ei muzical este în plină ascensiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *