Gabriel M ft. Tobi Ibitoye – Faith

loading… Unul dintre cei mai cunoscuti DJ din cluburile romanesti debuteaza astazi cu single-ul „Faith”,…

Gabriel M ft. Tobi Ibitoye - Faith, Gabriel M, Tobi Ibitoye, Faith,
loading...

Unul dintre cei mai cunoscuti DJ din cluburile romanesti debuteaza astazi cu single-ul „Faith”, in colaborare cu Tobi Ibitoye. Aceasta este prima colaborare pe care Gabriel M și Tobi Ibitoye o au impreuna, si speram ca nu este ultima. “Faith” pare a fi o colaborare reusita si ar fi super sa mai auzim feat-uri asemanatoare de la ei si pe viitor. Productiile lui Gabriel M reprezinta o uniune dintre diverse instrumente, groove electro si emotii poetice ce au ca scop crearea unei legaturi puternice intre artist si ascultator. Gabriel M si-a inceput relatia cu muzica inca de la 13 ani, cand si-a cumparat prima consola, reusind intr-un timp foarte scurt sa devina DJ-ul rezident in cluburile din Oradea.

Talentul sau a fost remarcat rapid si de altii, fiind invitat ca DJ rezident pe litoral 2 ani la rand, obtinand mai apoi pozitia de DJ in unul dintre cele mai cunoscute cluburi din orasul sau natal. Totodata, Gabriel este un colaborator constat Dance FM, prin intermediul podcastului sau saptamanal, Gabriel M, dar si ca realizator al emisiunii Top 20, alaturi de Marius Onuc. A colaborat cu Andre Rizo pentru piesa „Canto e Eleggua”, iar „Addictions”, lansata independent de acesta, a fost una dintre cele mai ascultate piese din cluburile romanesti in 2018.

Asculta Gabriel M ft. Tobi Ibitoye – Faith 

Tobi Ibitoye s-a lansat în muzica pop romaneasca, actuala, cu piesa “Miss You” care a fost publicata acum 3 ani si care a înregistrat pana în prezent 397.201 vizualizari. Dupa numai 10 ore de la lansarea piesei “Faith”, Gabriel M a reusit să ocupe locul #153 în TicTop 100 100 Romanesc. Un impact bun pentru început. Speram sa urce si mai mult. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *