Elena Gheorghe – Ela Ela

loading… Elena Gheorghe lansează o nouă melodie, numită „Ela Ela”, abordând din nou stilul armânesc…

Elena Gheorghe - Ela Ela, Elena Gheorghe, Ela Ela,
loading...

Elena Gheorghe lansează o nouă melodie, numită „Ela Ela”, abordând din nou stilul armânesc (macedo-românesc). Muzica este compusă de către Dani Peanci și se așteaptă să fie cel puțin la fel de bine primită de public, la fel ca „surioara” ei, piesa „Lună Albă”, care a ajuns rapid în topurile muzicale autohtone. Mergând pe aceeași rețetă care i-a adus succesul, cântăreața a lansat o piesă nouă, cu elemente folclorice armânești, semn că prima melodie de acest gen a reușit să cucerească pe deplin inimile fanilor. Lansarea vine după succesul răsunăror al hit-ului „Lună Albă”, melodie ce a ajuns pe locul 1 în topul celor mai populare videoclipuri de pe YouTube și s-a auzit de nenumărate ori la posturile de radio și TV.

Pe platforma YouTube, vedeta a fost felicitată pentru abordarea acestui stil și lăudată că pronunță versurile melodiei fără greșeală, fără să știe de ce profesor bun a avut parte Elena. De-a lungul timpului, artista și-a cucerit publicul cu hituri precum „Body Song”, „Ecou”, „Autograf” sau „Până dimineața”, care s-au remarcat rapid pe piața muzicală și au ajuns să fie difuzate de majoritatea posturilor de radio din România. Mai mult decât atât, cântăreața a reușit să ocupe primele poziții și în topurile de specialitate din țări ca Japonia, Israel, Spania, Polonia și Italia cu piese ca „Mamma Mia”, „Midnight Sun” și „Senor Loco”. În noiembrie, Elena a cucerit Spania din nou după ce a lansat piesa „Lalla” feat. Absolute.

Asculta Elena Gheorghe – Ela Ela

Proiectul muzical vine ca un cadou pentru bunica vedetei, care a crescut-o și învățat-o tradițiile și limba armânească. „Acest proiect muzical este unul de suflet, dedicat bunicii mele, care m-a crescut, care m-a învățat să vorbesc armâneste și să promovez tradițiile și cultura armânească. În 2008 am lansat primul meu album de muzică armânească, care a ajuns nu numai în casele aromânilor, ci și în casele românilor. În 2018, când am lansat „Luna Alba”, a fost un boom, iar anul acesta pregătim multe surprize, printre care un album nou nouț și un show extraordinar”, mărturisește artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *