Francis On My Mind – Never Be The Same

Asculta online, Francis On My Mind - Never Be The Same, single nou

Asculta online Francis On My Mind – Never Be The Same, single nou

Francis On My Mind lanseaza al doilea single “Never Be The Same”, o calatorie spre libertate, reverie si identificarea modurilor prin care renasti din orice situatie.

Single-ul „Never Be The Same” este produs de catre Yin Creatif si reflecta intr-un mod expresiv un sunet retro chill impregnat de o stare de visare. „Never Be The Same” este coloana sonora perfecta a unei perioade de timp care nu va mai fi la fel ca inainte.

“Cu siguranță nimic nu va mai fi la fel ca înainte. Tot ceea ce putem face este să sperăm la un viitor mai bun și, de ce nu, să ne cream propriul univers”, a declarat Francis On My Mind.

Francis On My Mind – Never Be The Same

Pentru a doua piesă, “Never Be The Same”, tânăra artistă își continuă jurnalul muzical electro-pop, presărat de nostalgie și vibe-ul dance al anilor ’80. Primul său single, “On My Mind”, a fost ascultat pe platformele de streaming din țări precum Polonia, Germania, Suedia, Danemarca, Norvegia și SUA, intrând în unele dintre cele mai mari playlisturi ale genului muzical.
Single-ul “Never Be The Same” este produs de Yin Creatif și reflectă într-un mod expresiv un sunet retro chill impregnat de o stare de visare. “Never Be The Same” este coloana sonoră perfectă a unei perioade de timp care nu va mai fi la fel ca înainte.

Francis On My Mind este numele celui mai nou proiect indie-pop din România. La doar 16 ani, Francis On My Mind este printre primele artiste adolescente care abordează acest gen în România. Cu amestecul său de romantism cu muzica electro-pop, Francis On My Mind este, cu siguranță, un nume ce va atrage atenția celor pasionați de muzica izvorâtă din suflet, mai ales datorita faptului că tânăra artistă compune muzică și studiază pianul.

Francis își face debutul muzical cu un prim single caracterizat de un sound minimalist, cu o tușă de nostalgie și un clip pe măsură, iar vocea sa clară se mulează perfect pe atmosfera primului său release, „ On My Mind”. „On My Mind” este chintesența unei iubiri tinere de vară, reflectată în schimbări, cu etape care se încheie și speranțe pentru noi începuturi. Iar acest nou proiect muzical este fix despre începuturi, Francis fiind printre primele artiste adolescente care abordeză acest gen în România. Cu amestecul său de romantism cu un ritm proaspăt, Francis este cu siguranță un nume ce va atrage atenția celor pasionați de muzica izvorâtă din suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.