Florian Rus - Doar o stare, single nou

Florian Rus – Doar o stare, single nou, videoclip

Asculta live Florian Rus – Doar o stare. Florian Rus a revenit in atentia fanilor cu o noua piesa  care cu siguranta te va unge pe suflet. „Doar o stare” este o notă pozitivă într-un decembrie friguros, un pansament pentru perioadele dificile. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Artistul spune ca piesa „Doar o stare” a fost cumpusa intr-o perioada în care vulnerabilitatea si-a spus cuvăntul. Versurile au fost compuse de către Florian Rus și Bogdan Tudor, muzica de Florian Rus, Bogdan Tudor și Alexandru Turcu, iar de producția piesei s-a ocupat Alexandru Turcu. Videoclipul este regizat și produs de Kobzzon Visuals.

„”Doar o stare” e o îmbrățișare pentru toate momentele dificile care par că o să dureze o viață, pentru toate furtunile emoționale care ne vizitează. E un reminder că totul este trecător” a declarat Florian Rus.

Florian Rus single nou

Noua ediție „The Session” înseamnă piesă plus videoclip, din partea celor mai căutați artiști din România. Videoclipurile fac parte dintr-un concept pe sufletul artiștilor, iar piesele sunt unele din cele mai dragi lor, motiv pentru care au și ales sa le pună într-o lumină aparte. Florian Rus este unul din cei mai căutați compozitori din România. Debutul său pe marile ecrane a fost la „Vocea României”.

În 2019, a lansat împreuna cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an cu 10 săptămâni de locul întâi – „Străzile din București”. La fel si piesa „Pură ficțiune” s-a bucurat de succes în topurile radiourilor locale fiind în topul celor mai difuzate piese din țară. Ultima lansare alături de JO – „Dacă m-ai iubit cândva” – se bucură de succes pe radiourile locale și în inimile ascultătorilor.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si  despre Smiley in filmul „Odată pentru totdeauna”. Ascultă  Radio Click Romania si cere piesa ca preferinta sau dedicatie. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe twitter,  despre aceste melodii si nu numai despre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *