Calum Scott – If You Ever Change Your Mind

0
Calum Scott - If You Ever Change Your Mind, single nou

Calum Scott – If You Ever Change Your Mind, single nou

Asculta live  Calum Scott – If You Ever Change Your Mind. Calum Scott a lansat un single emotionant care are un videoclip „lacrimogen”. „If You Ever Change Your Mind” pune în evidență vocea puternică a lui Calum, care este însoțită de note de pian îmbietoare.  Piesa este o reflecție dulce-amaruie asupra unei relatii de dragoste dureroase. 

În discursul lui muzical, Calum își aduce aminte de o poveste de dragoste fără final fericit.  Simțind în acelasi timp  regret, dar și speranța unui nou început. Acest track este a treia piesa pe care Calum o dezvăluie de pe cel de-al doilea mult anticipat album al său.  Piesa care se va lansa în primăvara acestui an. Co-scrisă de Calum, piesa „If You Ever Change Your Mind” evidențiază o tensiune irezistibilă între sentimentele de iubire. Sentimente  care par să nu dispară în pofida celor întâmplate, și stima de sine. Regizat de Harry Law, clipul single-ului „If You Ever Change Your Mind” scoate în evidenta mesajul piesei, punând accentul pe dorința și confruntarea interioară.

Calum Scott videoclip

Calum a declarat:

„În urmă cu cinci ani, m-am îndrăgostit așa de tare, încât încă de când am decis să mergem pe drumuri separate, întotdeauna a existat o legătură invizibilă între noi. Uneori această legătură a fost silențioasă, alteori am simțit-o cum mă trage precum o frânghie atașată pe pieptul meu. M-am întâlnit cu Mozella și Hayley Warner în LA să scriu această piesă și am avut plăcerea să lucrez cu legendarul Greg Kurstin. Mi-a plăcut mult să explorez un teritoriu nou, din punct de vedere al sunetului, cu Greg – simt că am reușit să balansăm perfect versurile, care spun povestea durerii de inimă și a conflictului interior, cu o linie melodică reminiscentă!”

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si  despre Florian Rus – Doar o stare. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe twitter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *