Feli – Puiule, puiutule

Asculta online, Feli - Puiule, puiutule, single nou

Feli – Puiule, puiutule, asculta online single nou

Asculta online Feli – Puiule, puiutule. Feli incheie cu „Puiule, puiutule” sirul de maturisiri autobiografice din cadrul jurnalului sau muzical cu inspiratie folclorica. 

„Puiule, puiuțule”, ultima piesă din albumul autobiografic „Feli din Poveste”. E o continuare a piesei „Omule, deschide ochii”, prima lansată de pe disc.

„În „Puiule, puiuțule” cânt despre anii în care am trăit în bullying.  In lumea de oameni mari care îmi făceau asta direct sau prin „săgeți”, despre vorbele pe la spate și judecata superficială, fără ca acești „pui” să deschidă ochii și să vadă cum sunt eu de fapt și ce contează cu adevărat în om. Ei nu au vrut sau, poate, nu au știut să vadă autenticitatea și adevărul meu. MUZICA. Povestea mea. Esența mea”, mărturisește Feli.

Feli – Puiule, puiutule

 

Cele 10 felii de viață puse pe note de Feli și dezvăluite rând pe rând pe parcursul a doi ani de zile au însemnat, pe lângă dovezi incontestabile ale talentului său, o formă de terapie pentru artistă:

„Albumul „Feli din Poveste” este o eliberare imensă și cu siguranță una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea. Fiecare felie lansată a însemnat la timpul ei câte un pas curajos spre acceptarea a tot ce am trait până acum, cu bune și rele. Nu știu cum s-a simțit în afară, dar în inima mea am simțit o tensiune și o eliberare cum rar am simțit până acum”, mărturisește Feli, emoționată că a primit dovezi de la oamenii care o ascultă că sunt mulți care trăiesc același tip de povești, doar cu alte personaje.

Co-productie HaHaHa Production și Cat Music, cu versurile și muzica scrise de Feli împreună cu Vlad Popescu și mix&masterul făcut de Florin Boka, „Puiule, puiuțule” încheie albumul „Feli din poveste” și completează autoportretul artistei.

„Nu am niciun regret în dezvăluirea uneori intimă sau curajoasă, alteori amară sau sarcastică a unor povești adânc înrădăcinate în sufletul meu. A fost un pas de curaj spre vulnerabilitate. Mă simt bine să fiu vulnerabilă, să las inima și fricile goale, în timp ce eu stau dreaptă și mândră – pregatită pentru ce va urma”, spune Feli.

Feli – Puiule, puiutule

Intra pe pagina noastra de facebook sau pe chat RadioClick si spune-ti parerea despre piesa si despre artista. Citeste si despre Andreea Balan – Iubeste-ma.

1 thought on “Feli – Puiule, puiutule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *