Elena Gheorghe – Yarnana Yarnane

Asculta online, Elena Gheorghe - Yarnana Yarnane, single nou, Elena Gheorghe, Yarnana Yarnane

Asculta online Elena Gheorghe – Yarnana Yarnane, single nou

Elena Gheorghe ne invita la dans cu noua piesa „Yarnana Yarnane”. Melodia beneficiaza de un videoclip regizat de Alexandru Muresanu (NGM) si te invitam sa il urmaresti in articol.

Elena Gheorghe lansează o nouă melodie armânească. Versurile au fost scrise de artistă, pe o muzică preluată din folclorul albanez. „Yarnana Yarnane” este adusă în fața publicului de Elena Gheorghe acompaniată de trupa formată din Dani Peanci, Andrei Crutu, Cristi Zica, Andrei Ganea, George Trif, Decebal Constantin și Kiba Dachi.

Elena Gheorghe – Yarnana Yarnane

„Vibe-ul ăla bun s-a lansat! Piesa care mă binedispune oricât ar fi ziua de gri. Dă-o tare în boxe sau în câști și zi-mi tu că nu e așa. Viața merită trăită oricând!”, a comentat Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe s-a făcut remarcată inițial ca solista trupei Mandinga, alături de care a lansat două albume de studio: „…de corazón” (2003) și „Soarele meu” (2005), cel din urmă primind discul de aur pentru vânzări de peste 15.000 de exemplare.

În 2006, Elena Gheorghe a părăsit trupa Mandinga și a început o carieră solo de succes. Artista are în portofoliu piese apreciate de public, precum „Body Song”, „Ecou”, „Antidot”, „Autograf”, „Până dimineață”. Hituri ca „Mamma Mia”, „Midnight Sun” și „Senor Loco” au depășit granițele țării, ocupând primele poziții în topuri din Japonia, Israel, Spania, Polonia și Italia. În ultima vreme, Elena Gheorghe s-a îndreptat către muzica armânească, lansând o serie de melodii, dar și un album, „Lunâ Albâ” (2019).

Versuri in romana

Yarnana, yarnane
Inima-mi zice „Ah, lele!”
Yarnana, yarnane
Yarnana, măi, oh, lele
Măi, bunico, a venit ziua
Să mă aranjez
Măi, bunico, a venit ziua
Cu bărbatul meu să plec
Nu plânge acum, măi, bunico
Și nu zice nimic
O dragoste mare este
În inima mea
Haide, măi, să cântăm acum
Să joace și fetele
Să-mi aranjeze părul
Să-mi pună flori
Ele să se bucure
Că mi-am găsit alesul
Măi, bunico, o să mă duc
La casa mea

Daca ti-a placut acest articol, intra pe pagina noastra de facebook sau pe chat RadioClick si spune-ti parerea despre Elena Gheorghe dar si despre piesa „Yarnana Yarnane”. Citeste si despre ADDA – Tramvaiul 23.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *