Edward Sanda x Theo Rose – Stii unde ma gasesti

0
Edward Sanda x Theo Rose - Stii unde ma gasesti, Edward Sanda, Theo Rose, Stii unde ma gasesti, Despre Edward Sanda

Edward Sanda x Theo Rose – Stii unde ma gasesti

Asculta live Edward Sanda x Theo Rose – Stii unde ma gasesti la Radio Click Romania si voteaz-o pentru a intra in Top 40 muzica noua.

Edward Sanda își uimește fanii cu o nouă colaborare muzicală. Este vorba despre melodia „Stii unde ma gasesti”. Este vorba și despre o artistă de renume pe piața muzicală românească, Theo Rose.

Melodia vorbește despre doi îndrăgostiți care s-au despărțit, însă din cauza orgoliilor sau din alte motive nu vor să recunoască faptul că au greșit.

Despre Edward Sanda

Edward Sanda s-a făcut cunoscut prin participarea sa în cadrul competiției muzicale „Vocea României”. El s-a născut pe 4 august 1992, în București, România. Edward Sanda a cântat în prima ediție a concursului în 2011 și a ajuns până în etapa semifinalelor.

De-a lungul carierei sale muzicale, Edward Sanda a lansat mai multe piese de succes, dintre care una dintre cele mai cunoscute este „Doar pe a ta,” care a devenit un hit în România și a strâns milioane de vizualizări pe platformele de streaming și pe YouTube. Alte melodii populare interpretate de el includ „Inimi și nu numai,” „Saruta-ma cu rau,” și „Mona Lisa.” Stilul său muzical se încadrează în pop și muzică ușoară.

Dacă ți-a plăcut acest articol, te invit să citesti și un articol despre Alb Negru x Ralflo x Rares – Pe Pielea Ta sau despre JO – ULELELE .

Nu uita să dai un like la pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *