Andra - Nemuritori, Radio Click Romania, Andra, Nemuritori, asculta Radio Click Romania, despre Andra,

Andra – Nemuritori | Radio Click Romania

Asculta cea mai noua melodie lansata de Andra – Nemuritori la Radio Click Romania si voteaz-o pentru a intra in TOP 40 muzica noua.

Andra lansează astăzi o melodie nouă, iar noi nu aveam cum să nu o propunem ascultătorilor noștri.

Despre Andra

Andra, cu numele complet Alexandra Irina Măruță, este atât cântăreață cât și actriță. S-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii, România. Ea este una dintre cele mai apreciate și de succes artiste din industria muzicală din România.

Cariera muzicală a Andrei a început în anii ’90, când era încă adolescentă. A participat la diverse concursuri și a câștigat premii pentru talentul său vocal. Cu toate acestea, a devenit cunoscută pe scară largă în România și în alte țări vorbitoare de limba română odată cu lansarea albumului său de debut, „Rămâi cu mine,” în 2001. De atunci, ea a lansat numeroase albume de studio și single-uri de succes.

Andra este cunoscută pentru versatilitatea sa muzicală, interpretând atât balade romantice, cât și piese pop-dance. Ea a colaborat cu numeroși artiști din România și din străinătate, și a avut multe hituri de top în clasamentele muzicale.

Pe lângă cariera sa muzicală, Andra a jucat și în producții de televiziune, fiind una dintre gazdele emisiunii de talente „Românii au talent.” De asemenea, a fost implicată în numeroase proiecte caritabile și a susținut cauze umanitare.

Dacă ți-a plăcut acest articol, citește un articol și despre Edward Sanda x Theo Rose – Stii unde ma gasesti. Nu uita să dai un like la pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *