Dya revine pe scena muzicală

0
Dya - tuma tuma, despre Dya, Dya, muzică, revenire, piesă nouă, videoclip, concert, artistă română, pop, dance, electro

Dya revine pe scena muzicală românească

Ascultă live Dya – Tuma tuma. Dya revine pe scena muzicală românească: o revenire așteptată cu nerăbdare! Dya, tânăra artistă care a cucerit topurile muzicale românești cu hituri precum „Stai” și „Don’t Know”, revine în forță cu o nouă piesă și un videoclip plin de emoție.

Despre Dya

Dya a debutat în muzică de la frageda vârstă de 5 ani, cucerind rapid aprecierea publicului și a criticilor de muzică. A reprezentat România în anul 2006 la Eurovision Junior alături de trupa ”New Star Music”, unde a obținut locul 6 cu piesa ”Povestea mea”/”My story”. De atunci, a lansat o serie de hituri, a susținut numeroase concerte și a câștigat mai multe premii muzicale.

A mai fost coprezentator la Antena 1 Iași la emisiunea ”Kids Land” și la TVR Iași la emisiunea ”Ţara lui Piticot” (emisiune prezentată și de Andreea Marin).

Primul videoclip a fost realizat în regia lui Florin Botea în anul 2008 la piesa „Down the earth”, piesă care a intrat rapid în topurile de specialitate. Al doilea videoclip a fost filmat în Bulgaria (Sofia) la piesa „Stai” în română și engleză (Stay), realizat de o echipă de profesioniști bulgari. În luna decembrie 2009 a filmat al treilea videoclip la piesa „Snow Story”, compozitor Cătălin Dascălu. De aici, cariera artistei a fost intr-o continuă urcare.

În toamna anului 2011 a lansat single-ul ”Don’t know”, compus de Costi Ioniță, promovat pe toate radiourile din țară. Piesa și videoclipul au fost în TOP 10 Media forest;

La începutul lunii septembrie 2014, a lansat piesa „Perfect play”, compusă tot de Costi Ioniță.

La începutul lunii aprilie 2015, a lansat piesa ”Dor”, compusă de Smiley, aceasta fiind prima colaborare pe care a avut-o cu studiourile HaHaHa Production.

La sfârșitul lunii Octombrie 2015, a lansat piesa ”Magazin de vise”, pe versurile și muzica lui Randi, piesa fiind produsă în studiourile Famous Production.

Revenirea lui Dya pe scena muzicală este un eveniment important pentru industria muzicală românească. Fanii o așteaptă cu nerăbdare să o revadă pe scenă și să audă noua sa muzică.

Dya – Tuma Tuma

După o pauză, Dya este pregătită să își reîncânte fanii cu talentul său unic și cu o muzică ce îmbină perfect influențe pop, dance și electro. Noul single, intitulat „Tuma Tuma”, este un cântec de dragoste, în care iubitul este comparat cu soarele mării. Atât textul cât și muzica îi aparțin lui Claudiu Polk (Doddy).

Videoclipul piesei este regizat de Alex Marica și a fost filmat în locații pitorești precum Tuzla, Mamaia Nord și Constanța. Imaginile surprind perfect atmosfera de vară, energia piesei și completează perfect mesajul transmis de piesă.

„Sunt extrem de emoționată să revin pe scenă și să împărtășesc cu voi noua mea piesă”, a declarat Dya. „Am pus mult suflet în această melodie și sper că vă va ajunge la suflet. Abia aștept să vă văd la concertele mele și să cântăm împreună!”

Citește și un articol despre ADDA – Valuri. Abonează-te la pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *