Adda - valuri, ADDA, Valuri, piesă nouă, dragoste, poveste, comedie romantică, videoclip, succes, artistă completă

ADDA – Valuri | Radio Click Romania

Ascultă live ADDA – Valuri la Radio Click Romania. O poveste a iubirii în diferitele sale etape, pe care le-am trăit cu toții.

ADDA lansează piesa „Valuri”, o piesă romantică despre povestea tipică a unui cuplu, cu suișuri și coborâșuri, în diferitele etape ale relației. Piesa este o poveste universală, emoționantă și sinceră, care va cuceri cu siguranță inimile ascultătorilor.

ADDA, artista cunoscută pentru personalitatea sa directă și sinceră, revine cu o nouă piesă de dragoste, „Valuri”. Piesa, lansată pe 15 iunie 2024, surprinde povestea tipică a unui cuplu, cu suișuri și coborâșuri, în diferitele etape ale relației.

O poveste universală

„Valuri” vorbește despre emoțiile intense prin care trecem cu toții în relațiile noastre: dragostea pasională de la început, micile certuri și conflicte din viața de zi cu zi, împăcările emoționante și bucuria de a fi împreună. ADDA reușește să transmită aceste sentimente cu o sinceritate și o emoție care vor cuceri cu siguranță inimile ascultătorilor.

Un videoclip plin de emoție

Videoclipul piesei „Valuri” o prezintă pe ADDA în diferite ipostaze ale relației sale. De la momentele romantice la cele tensionate, videoclipul surprinde perfect povestea spusă în piesă.

Un succes instantaneu

Piesa „Valuri” a avut un succes instantaneu, adunând deja un mare număr de vizualizări pe YouTube în doar câteva zile de la lansare. Piesa a intrat și în topurile muzicale din România, demonstrând popularitatea sa în rândul publicului.

ADDA: O artistă completă

ADDA este o artistă completă, care se remarcă atât prin talentul său muzical, cât și prin personalitatea sa vibrantă. Pe lângă cariera sa muzicală, ADDA este și o prezentatoare de televiziune de succes și o antreprenoare de succes.

Concluzie

„Valuri” este o piesă de dragoste emoționantă și sinceră care va cuceri cu siguranță inimile ascultătorilor. ADDA demonstrează încă o dată talentul său artistic și versatilitatea sa ca artistă.

Dacă-ți place muzica din filme, citește și un articol despre Chicago-We Both Reached for the Gun. Nu uita să te abonezi la pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *