DJ Project feat. Ana Baniciu – Iubirea Mea

0
DJ Project feat. Ana Baniciu - Iubirea Mea, Radio Click Romania, DJ Project, Ana Baniciu, Iubirea Mea, la Radio Click Romania,

DJ Project feat. Ana Baniciu – Iubirea Mea

Asculta live DJ Project feat. Ana Baniciu – Iubirea Mea la Radio Click Romania si dedic-o celor dragi tie sau persoanei iubite.

Dj Project lansează o nouă melodie în colaborare  cu frumoasa Ana Baniciu și nu puteam să nu o propunem ascultătorilor nostri. După o lungă lista de hituri în colaborare cu artiste precum EMAA, Roxen, Andia si Mira, DJ Project colaborează și cu Ana Baniciu, artista urmând să concerteze alături de trupă în viitor. Melodia se numește „Iubirea mea” și este lansată împreună cu un videoclip plin de viață și culoare. În acest clip poate fi văzută o Ana Baniciu cum nu ați mai văzut-o până acum. Imagini care vor „incendia” cu siguranță imaginația bărbaților.

Ana Baniciu spune că este nerăbdătoare să apară alături de faimoasa trupă, în concertele acesteia în România și nu numai acolo. Deși este prima colaborare, artista speră să mai aibă și alte melodii în colaborare cu trupa. Pentru cei care nu știu, vom spune că artista este cântăreață, compozitoare și actriță însă a avut o pauză de 2 ani. Ana a debutat în trupa LaLa Band, devenind rapid una dintre cele mai iubite artiste.

Videoclip Iubirea mea – Dj Project feat. Ana Baniciu

Dacă-ți place această melodie poți să o ceri ca dedicație pentru cei dragi ție pe pagina noastră de facebook. Citește și despre Havana x Ioana Ignat – Crazy Love.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *