Dirty Shirt – Geamparalele

0
Asculta online, Dirty Shirt - Geamparalele, single nou

Asculta online Dirty Shirt – Geamparalele, single nou

Trupa Dirty Shirt a lansat „Geamparalele”, o adaptare dupa un excelent dans traditional din Dobrogea. Piesa a fost inregistrata in conditii de distantare sociala. Artistii fac spectacol chiar si in carantina! Cine ar fi crezut ca muzica populara si rock-ul pot colabora!

Pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile tuturor oamenilor, iar viețile fiecăruia dintre noi au suferit modificări. Regulile stricte utile pentru a opri răspândirea virusului, închiderea tuturor cafenelelor și barurilor, suspendarea concertelor și adunărilor publice, așadar incapacitatea de a performa în fața publicului, a reprezentat o lovitură dură pentru artiștii din întreaga țară. Unii dintre ei nu s-au lăsat descurajați și au continuat să furnizeze momente de veselie fanilor prin intermediul transmisiunilor live de pe rețelele de socializare. Iată ce moment inedit au creat cei de la Dirty Shirt împreună cu o fostă concurentă de la Vocea României.

Dirty Shirt – Geamparalele

Formația Dirty Shirt, cunoscută pentru stilul muzical în care îmbină elementele caracteristice muzicii rock cu cele din folclor, a reușit să creeze alături de o fostă concurentă de la Vocea României un moment de excepție care ar putea ridica moralul oricui. Fiecare dintre cei care au participat la interpretarea inedită a cunoscutei melodii Geamparalele a cântat din confortul propriei case și a transmis o energie pozitivă celor care au urmărit înregistrarea încarcată pe contul de youtube al formației. Cea care a răspuns provocării de a reinterpreta melodia a fost Tea Vișan, una dinte fostele concurente de la Vocea României. Tânăra continuă să cocheteze cu muzica și și-a descoperit, în paralel, și pasiunea pentru vlogg-ing, înregistrând diferite clip-uri video în care vorbește despre produse cosmetice și tratamente de înfrumusețare.

Piesa face parte din seria #STAYATHOME with DIRTY SHIRT. Criza declanșată de epidemia Covid-19 a avut deja un impact major asupra a numeroase sectoare de activitate, și acesta se va prelungi pentru un termen nedefinit. Industria spectacolului este unul din cele mai afectate: întreaga activitate concertistică e suspendată. În acest context, din ce în ce mai mulți artiști caută să țină legătura cu fanii online, prin diferite metode, de la clasicele lansări de videoclipuri sau simple filmulețe și până la cel mai nou show realizat special de către formația Dirty Shirt, pentru această perioadă de carantină: #STAYATHOME with DIRTY SHIRT.

#STAYATHOME with DIRTY SHIRT este un show online realizat de către Dirty Shirt, una dintre cele mai apreciate formații din România. Aceasta are o durată de aproximativ 20 minute și este difuzat în direct pe canalul facebook al formației, în fiecare vineri începând cu ora 20.00. Ulterior, acest show poate fi urmărit pe canalul youtube, alături de videoclipuri separate create special pentru fiecare episod.

Dirty Shirt este una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, cunoscută datorită măiestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock/metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.

Ascensiunea formației maramureșene în ultimii ani, atât în țară cât și în străinătate, este una remarcabilă. Odată cu lansările albumelor „Freak Show” în 2013 și „Dirtylicious” în 2015, aclamate în unanimitate de presă și public, au urmat turnee susținute în țară și în Europa, care s-au încununat cu locul 2 la finala internațională a celui mai mare concurs de muzică rock independentă din lume, Wacken Metal Battle, al premiului „Best Romanian Act Metal” la Maximum Rock Awards 2014, cât și al titlului de „Best Romanian Rock Ambassador” în cadrul Metalhead Awards 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *