Alexandra Stan – Take Me Home

Asculta live, Alexandra Stan - Take Me Home, single nou

Asculta live Alexandra Stan – Take Me Home, single nou

Alexandra Stan a lansat un nou videoclip, pentru piesa cu versuri in limba engleza „Take Me Home”. Intr-un decor minimalist, alături de Mircea Steriu la chitara, artista introduce publicul într-o stare de visare, in care ne lasam ghidati de muzica si versuri.

În timp ce single-ul „Obsesii” urca în topurile muzicale din România, Alexandra Stan a pregătit o surpriză fanilor de pretutindeni și lansează o piesă cu versuri în limba engleză, „Take Me Home”. Piesa „Take Me Home” este lansată în variantă live, fiind ambalată într-un live session filmat în Bucuresti, în urmă cu câteva luni, și realizat de Cătălin Dardea. „Take Me Home” este o piesă compusă de Alexandra Stan, alături de Liviu Teodorescu și iRonic Distors.

Alexandra Stan – Take Me Home

În urmă cu câteva săptămâni, Alexandra Stan a lansat EP-ul „Obsesii The Remixes”, cu 3 variante remixate de către AlbWho, Village și Nomad Music, dar și o variantă acustică a piesei „Obsesii”.

Alexandra și-a făcut debutul în muzică cu single-ul „Lollipop / Param Pam Pam”. Au urmat single-uri ca „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)”. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume („Saxobeats”, „Unlocked”, „Alesta”, „Mami”), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani.

Alexandra este și singura artistă din România a cărei piesă, „Mr Saxobeat”, a fost interpretată de un alt star internațional, Selena Gomez.

De curând, Alexandra Stan a reintrat în portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music, noul single fiind lansat prin intermediul celor două case de discuri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *