Alexandra Stan – Take Me Home

0
Asculta live, Alexandra Stan - Take Me Home, single nou

Asculta live Alexandra Stan – Take Me Home, single nou

Alexandra Stan a lansat un nou videoclip, pentru piesa cu versuri in limba engleza „Take Me Home”. Intr-un decor minimalist, alături de Mircea Steriu la chitara, artista introduce publicul într-o stare de visare, in care ne lasam ghidati de muzica si versuri.

În timp ce single-ul „Obsesii” urca în topurile muzicale din România, Alexandra Stan a pregătit o surpriză fanilor de pretutindeni și lansează o piesă cu versuri în limba engleză, „Take Me Home”. Piesa „Take Me Home” este lansată în variantă live, fiind ambalată într-un live session filmat în Bucuresti, în urmă cu câteva luni, și realizat de Cătălin Dardea. „Take Me Home” este o piesă compusă de Alexandra Stan, alături de Liviu Teodorescu și iRonic Distors.

Alexandra Stan – Take Me Home

În urmă cu câteva săptămâni, Alexandra Stan a lansat EP-ul „Obsesii The Remixes”, cu 3 variante remixate de către AlbWho, Village și Nomad Music, dar și o variantă acustică a piesei „Obsesii”.

Alexandra și-a făcut debutul în muzică cu single-ul „Lollipop / Param Pam Pam”. Au urmat single-uri ca „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)”. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume („Saxobeats”, „Unlocked”, „Alesta”, „Mami”), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani.

Alexandra este și singura artistă din România a cărei piesă, „Mr Saxobeat”, a fost interpretată de un alt star internațional, Selena Gomez.

De curând, Alexandra Stan a reintrat în portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music, noul single fiind lansat prin intermediul celor două case de discuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *