DEJA WHO – Kung Fu

Asculta online, DEJA WHO - Kung Fu, single nou

Asculta online DEJA WHO – Kung Fu, single nou

Deja Who, unul dintre cele mai promitatoare proiecte indie-electro-pop ale anului 2020, a carui voce este Ana Bancescu, pianista, cantareata de jazz, a cappella, muzică electronică si muzica clasică, lanseaza Kung Fu, o piesa menita sa “imblanzeasca bestia din fiecare ascultator”.

Compusa pentru a aduce calm si putina ironie si autoironie intr-o lume nebuna, piesa Kung Fu este pentru oricine fie ca se gandeste la relatia de iubire, la vreun coleg de munca sau la clasa politica. “Mi-ar placea ca oricine o asculta sa simta o pornire incontrolabila de a o asculta pe repeat, pentru ca face foarte bine, efectul de chill pe care ea il are asupra oamenilor este verificat”, avertizeaza artista Ana Bancescu aka Deja Who.

Povestea Kung Fu este spusa vizual asemeni unei calatorii urbane si senzoriale de catre Ana Bancescu si de regizorul Amynoza care si-a pus semnatura pe multe clipuri din zona muzicii rock, indie si underground din Romania: “Am colindat impreuna cu Amynoza o zi intreaga, am filmat in Bucuresti, in diverse peisaje urbane, dar si in afara Bucurestiului, in padurea Baneasa. Am avut un cer superb in ziua dedicata filmarii, de parca ar fi coborat la comanda din visurile mele”, povesteste artista.

DEJA WHO – Kung Fu

Ana Bancescu a creat in 2018 impreuna cu Vladimir Chopsticks, Deja Who, un proiect muzical de indie-pop, electro-pop si synt wave, dupa ani de studiu si de cautari interioare cu care isi doreste sa puna Romania pe harta internationala a muzicii si cu care vine in intampinarea nevoilor artistice si emotionale ale oamenilor: “După multă muzică studiată încă din copilărie, multe încercări, multe piese compuse și câteva trupe, a apărut acest proiect solo, coerent, care mă reprezintă și pe care intenționez să îl duc cât mai departe.”, declara Ana Bancescu.

Pasionata de pian si de muzica clasica inca de la varsta de 5 ani, absolventă a Liceului de Muzică “George Enescu” din București, secția pian clasic, Ana Bancescu a continuat să studieze muzica la Universitatea Națională de Muzică din București, la secția Compoziție, Muzicologie și Pedagogie Muzicală si si-a dat seama ca isi doreste sa foloseasca muzica clasica in compozitii si interpretari actuale.

Lansata sub labelul independent Uninvited Artists, Kung Fu are muzica si versurile compuse de Ana Bancescu si Vladimir Chopsticks.

Deja Who este unul dintre proiectele Uninvited Artists, o comunitate de artiști independenți și un label care acopera o nisa muzicala de la electro si pop punk pana la jazz si indie rock din Romania. Printre artistii Uninvited se mai numara si Valeria Stoica, Tobi Ibitoye, Paul Damixie, Are You Anywhere sau August Day.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *