Asculta online, BIA - Je Veux, cel mai nou single

Asculta online BIA – Je Veux, cel mai nou single

BIA lansează a treia piesă din cariera: „Je veux”, videoclipul imbina imaginile vibrante cu sound-ul dance si dezvaluie o noua latura a Biei, plina de mister si senzualitate.

In varsta de doar 15 ani, BIA spune „Je veux” in cea mai recenta piesa lansata. Cu versuri in limba engleza si franceza, „Je veux” este primul single pe care artista l-a compus alaturi de Iarina Comanescu si Monoir, producatorul din spatele unor hituri internationale precum „The Violin Song” sau „Lost in Istanbul”. Anul trecut, Bia (Bianca Stoian) a lansat primul single din cariera, “K.O.”, urmat de “Pentru tine”, o piesa in care adolescentii se pot regasi cu usurinta.

Asculta online BIA – Je Veux

„Imi place foarte mult piesa si ma bucur ca am colaborat cu Monoir. Este un om si un compozitor genial. I-am aratat o linie melodica care imi venise in minte, lui i-a placut foarte mult si asa s-a nascut „Je veux”. Mi-am dorit foarte mult sa ma implic, iar ideea lui Monoir, ca refrenul sa fie in franceza, mi s-a parut foarte cool si asa l-am si compus. M-am indragostit de styling-ul pe care l-am avut la filmari si am cunoscut-o pe Arianna, care este geniala, la fel ca si restul echipei. Multumesc tuturor pentru incredere, sper ca noul meu single sa ajunga la voi si sa ma urmariti in continuare”, povesteste BIA.

S-a nascut in Italia, la Anzio, iar cand avea aproape un an, aceasta s-a mutat impreuna cu familia ei in Romania. Iubeste muzica, in special pop-ul si profita de orice sansa pe cante pe scena. Primul studio in care BIA a intrat este cel al lui What’s UP, artist alaturi de care a cantat si la banchetul ei la sfarsitul clasei a patra. Ea a mai ajuns in studio la Speak si apoi in studiourile HaHaHa Production, unde a colaborat cu Serban Cazan. Recent, BIA si-a descoperit pasiunea pentru vlogging si a filmat alaturi de diferiti creatori de continut, dar si artisti precum What’s UP si Satra B.E.N.Z.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *