Bebe Rexha – Last Hurrah

0

Bebe Rexha este înger și demon în videoclipul scurt, dar intens al piesei ”Last Hurrah”….

Bebe Rexha este înger și demon în videoclipul scurt, dar intens al piesei ”Last Hurrah”. Artista ne arată cele două fețe ale personalității sale, promițând în versuri că este pentru ultima oară când mai cade pradă tentației de a face alegeri proaste. Noul single ”Last Hurrah” este compus de Bebe Rexha în colaborare cu Lauren Christy, Nick Long și Andrew Wells. Mesajul puternic al melodiei este amplificat printr-un refren bine construit, dar și printr-un videoclip ce explorează sexualitatea artistei. În clipul regizat de Joseph Kahn o vedem pe Bebe Rexha în postură de înger și de femeie fatală, captivă în lumea propriilor vicii.

Fără îndoială, o parte dintre fanii artistei se vor regăsi în situațiile prezentate în videoclip, așa încât reacțiile vor fi cel mai probabil pe măsura așteptărilor. Melodia va deveni un nou hit în repertoriul artistei, alături de piese ca „I’m a Mess” și „Say My Name”. Bebe Rexha este una dintre senzațiile mai noi ale industriei pop. Născută în Brooklyn, New York, dar cu ambii părinți de origine albaneză, Bebe s-a simțit atrasă de muzică încă de la vârsta de 4 ani, fiindu-i greu să-și amintească un moment din viață în care nu a fost ferm convinsă că își dorește o carieră în acest vast și imprevizibil domeniu.

Asculta Bebe Rexha – Last Hurrah

Din 2010 până în 2012, Bebe Rexha a cântat alături de basistul Fall Out Boy, Pete Wentz, în formația Black Cards. A optat apoi pentru o carieră solo și a început să compună piese și să le urce pe YouTube. Momentul în care numele artistei albaneze a ajuns să fie rostit tot mai des în industria muzicală a fost acela al lansării piesei „The Monster”. Piesa interpretată de Eminem și Rihanna, ce a devenit Number One și s-a vândut în milioane de exemplare la nivel internațional, a pornit de la o melodie compusă și înregistrată de Bebe Rexha.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *