Beatrice Dragnea – De Dragul Tau

0
Beatrice Dragnea - De Dragul Tau, single nou

Beatrice Dragnea – De Dragul Tau, single nou

Asculta live Beatrice Dragnea – De Dragul Tau la Radio Click Romania. Beatrice Dragnea revine si lanseaza piesa “De dragul tău”. Atunci cand esti indragostit parca toate iti ies mai bine, chiar si piesele de dragoste par mult mai frumoase.

Luna martie aduce o nouă piesă creeată în studiourile de la Balkanika Records.  Piesa realizată de formulă ideală formată din solista Beatrice Dragnea, textiera Aura Gheorghe și compozitorul RalFlo. Pentru că cei trei au lansat piesa “De dragul tău” la care au filmat și un videoclip de imagine în regia lui Claudiu Stan de la MVPEntertainment.

Beatrice Dragnea – single nou

“Așa cum v-am promis acum ceva timp lansez câte o piesă pe lună, cu diverse subiecte, depinde ce vreau să transmit publicului meu. De data asta este vorba de o piesă de dragoste special pentru toți îndrăgostiții care să se regăsească în fiecare cuvânt, pentru că în această perioadă în care suntem avem nevoie de dragoste. Dacă ai lîngă ține persoana iubita poți depăși orice obstacol, orice problemă, indiferent dacă este pandemie sau război. La această piesă am filmat și un videoclip de imagine, am avut o zi record în care am filmat 5 videoclipuri la mai multe piesă surpriză.

Am o echipă extraordinară, Balkanika Records, de care sunt mulțumită și mă bucur că e familia mea . Îmi doresc să fiu și mai fericită și mai iubit, în luna noastră, a femeilor. M-am simțit mult mai răsfățată de 8 martie, pentru că la noi în relație este sărbătoare în fiecare zi. Iubirea și înțelegerea ne face pe noi femeile frumoase și în interior și în exterior. Un mesaj pentru ascultători mei: să se iubească și să se aprecieze pe ei și pe partenerii lor, să se bucure de muzică pentru că ea ne unește”, ne-a mai spus Beatrice Dragnea.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si despre DJ Sava feat. Connect-R – Jamaica. Ascultă  Radio Click Romania si cere piesa ca preferinta sau dedicatie. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe twitter,  despre aceste melodii si nu numai despre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *