AVA feat. Connect-R – Emotii

Asculta online, AVA feat. Connect-R - Emotii, single nou

AVA feat. Connect-R – Emotii, single nou

Asculta online AVA feat. Connect-R – Emotii. AVA colaboreaza cu  Connect-R pentru piesa  „Emotii”.  Piesa a fost lansata chiar de ziua de nastere a artistei. Noua piesa este insotita de un videoclip pe care il gasesti disponibil in articol.

AVA și Connect-R au lansat single-ul “Emoții”. Se anunță a fi colaborarea momentului în România, o piesă unde vocile celor doi artiști creează o armonie perfectă. „Emoții” este ultima piesă de pe albumul omonim al AVEI. Aceasta vine în completarea celorlalte trei lansate până în prezent: ,”Hai pleacă”, ,”Vrei nu vrei” feat. Dorian și ,”Dragul meu”, toate având ca mesaj principal iubirea.

AVA feat. Connect-R – Emotii

Piesa transmite toate trăirile, gândurile și dorințele artistei, ea reprezentând vocea tuturor femeilor care își doresc să fie cea mai bună versiune a lor, pe toate planurile.

„Această piesă reprezintă tabloul vieții mele. Mă reprezintă în totalitate. Este specială pentru mine pentru că am scris-o în 10 minute și pentru că este feat. cu un artist pe care îl admir foarte mult. Sper să ajungă la inimile voastre”, a declarat AVA.

Muzica celui mai nou single a fost compusă de AVA, versurile au fost scrise de artistă alături de Connect-R, iar orchestrația – realizată de Mihai Grecan (Tigaie) și Alexandru Radu (Chopin).

„Mi-a părut bine să colaborez cu AVA, este un artist în toată regula, piesa este foarte sensibilă și sper să aibă un succes real pentru că într-adevăr merită”, a mărturisit Connect-R.

Despre AVA

AVA s-a remarcat la Vocea României și a colaborat de-a lungul timpului cu cei mai cunoscuți artiști din România. Alături de Mihai Grecan, AVA a pus bazele casei de înregistrări Sonus Records și a școlii de canto Music City.

AVA feat. Connect-R – Emotii

Spune ce crezi despre aceasta piesa pe pagina noastra de facebook sau pe chat mobile. Citeste si despre Jennifer Rush – The Power of Love sau despre Somewhere over the rainbow. Poti cere piesele ca preferinta sau dedicatie la Radio Click Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *