Arsenium & Holograf – O zi

Arsenium, Holograf, O zi, Radio Click Romania, Arsenium & Hologra - O zi. chat Radio Click Romania,

Arsenium & Holograf – O zi | Radio Click Romania

Asculta live Arsenium & Holograf – O zi la Radio Click Romania si spune-ti parerea despre aceasta melodie noua lansata cu un videoclip tare.

O nouă colaborare ia naștere zilele acestea. Este vorba despre colaborarea dintre Arsenium (ex O-Zone) și bine cunoscuta trupă Holograf. Melodia se numește „O zi” și este lansată împreună cu un videoclip pe măsură, pe care puteți să-l vizionați mai jos. De versurile acestei melodii s-a ocupat Arsenium, acum 15 ani, însă abia acum revăzute împreună cu Dan Bitman și propuse pentru noi.

Despre Arsenium

Arsenium este fondatorul proiectului de succes mondial O-Zone, care a cucerit foarte mulți fani alături de Dan Bălan și Radu Sîrbu. Împreună au lansat hituri precum „Dragostea din tei”, „Despre tine” și „De ce plâng chitarele”. În 2006 a participat la Eurovision pentru Republica Moldova, cu melodia ”Loca”.

Arsenium a declarat de mai multe ori că este fan Holograf, încă de mic copil. Am spune noi că nu ar fi unicul și vă invităm să vedeți clipul mai jos.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie pe facebook, twitter sau instagram. În plus, poți citi și despre Shayne Ward – Breathless sau poti juca trivia online in limba romana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *