TRIVIA online in limba romana

TRIVIA online in limba romana

TRIVIA online in limba romana

Joc TRIVIA online in limba romana

Vino sa vezi unde poti juca cel mai bun joc TRIVIA online in limba romana. Joaca Trivia gratis cu fete si baieti romani raspanditi in lumea intreaga.

Despre jocul Trivia

Ai urmărit de multe ori jocuri tip Trivia, cum ar fi ”Vrei să fii miliardar?”. Ai știut multe răspunsuri și ai fi dorit să raspunzi și tu. În afară de jocul real, ai posibilitatea de a juca TRIVIA online in limba romana, fie de unul singur, fie cu un număr nedefinit de parteneri.

Jocul Trivia constă în a răspunde corect și rapid la întrebări de cultură generală din diferite domenii. Trivia Radio Click Romania oferă astăzi peste 60000 de întrebări, atât distractive cât și instructive, din peste 350 de domenii. Nu numai atât, dar periodic se adaugă noi și noi întrebări.

Răspunsurile sunt grupate în runde. Fiecare jucător care a raspuns corect la o întrebare primește un număr de puncte, în funcție de ordinea în care a răspuns. Cel care câștigă o rundă primește un bonus substanțial de puncte.

Despre clasamente

Jucătorii sunt clasați într-un top al zilei dar și într-un top lunar (care se resetează la sfârșitul lunii) și într-unul general. Cei interesați mai mult de viteză au și ei topurile fast și cps. De asemenea, fiecare jucător are o statistică a rezultatelor personale. Mai presus de numărul de puncte sau viteza răspunsurilor se află însă satisfacția de a ști să răspunzi la întrebările variate și interesante, multe inedite.

În jocul nostru de trivia se pot face provocări la întreceri (duel) între doi jucători, ori se poate juca pe echipe.

Vino la jocul TRIVIA online in limba romana pe site-ul radioclick.ro și ascultă, în același timp, Radio Click Romania. Joci gratis pe telefonul mobil, tabletă sau calculator.

Pe acest site de chat romanesc în afara de jocul trivia în limba română poți să descoperi și jocul scrabble online în limba română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *