AnnJo - Sweet Lullaby, Radio Click Romania, despre AnnJo, AnnJo, Sweet Lullaby, AnnJo Radio Click Romania,

AnnJo – Sweet Lullaby | Radio Click Romania

Cere cea mai noua melodie, AnnJo – Sweet Lullaby, la Radio Click Romania pentru prietenii tai sau fa-ti prieteni noi pe acest chat romanesc.

După ce a lansat piesele “Bring the fire” în colaborare cu Tamiga & 2Bad și “Change the world this summer”, Annjo vine cu un vibe nou pe piesa “Sweet lullaby”, care vorbește despre o dragoste pierdută, dar care prinde aripi. Nu ești perfect sau invincibil, dar cu siguranță devii mai puternic după ce o asculți. Piesa este însoțită și de videoclipul oficial, filmat în România. El ne descrie povestea unui triunghi amoros și consecințele trădării. În melodie și videoclip este vorba despre o răzbunare, dar artista nu recomandă răzbunarea, deși tentația este foarte mare.

Despre AnnJo

AnnJo este o artistă din România, pasionată de muzică încă din copilarie. A urmat cursuri de canto de la vârsta de 14 ani, a practicat gimnastica aerobică timp de 8 ani, luând parte la numeroase concursuri. A participat de asemenea și la cursuri de actorie, karate și înot. Hobby-uri: iubește sportul, animalele, desenul, actoria și să compună muzică.

Vezi mai jos videoclipul și spune-ne ce părere ai, despre melodie dar și despre videoclip.

Daca vrei sa afli mai multe despre AnnJo iti punem la dispozitie cateva linkuri:
YOUTUBE 
Facebook
Instagram

Citeste si despre Kamara – LLP sau intra pe pagina noastra de scrabble online in limba romana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *