Andreea Olaru – Inima cu batai numarate

Asculta online, Andreea Olaru - Inima cu batai numarate, single nou

Asculta online Andreea Olaru – Inima cu batai numarate, single nou

Andreea Olaru a lansat piesa „Inima cu batai numarate”. Radio Click Romania nu poate sa nu ofere ascultatorilor aceasta piesa. 

Anul acesta, în linie cu trecerea timpului, artista cântă despre vindecare și regăsire.  Completând cercul etapelor din momentul încheierii unei relații de iubire până la mult așteptatul moment de libertate sufletească.   „Mă iert pe mine pentru noi / Și-mi vreau bătaile înapoi”.

Andreea Olaru – Inima cu batai numarate

Melodia a fost compusă de Randi care a scris si versurile împreuna cu Sandor Biro, piesa fiind produsă în studiourile Famous Production.

Pe beat-uri pop îmbietoare, piesa poate fi considerată un imn al spiritualității, în care iertarea de sine este pasul esențial în vindecarea sufletului. Andreea Olaru ne îndeamnă să ne iertăm pe noi, pentru că am dăruit prea multă iubire, și că nu este nevoie de răzbunare pentru a găsi liniște, dar, în același timp, ne sfătuiește să fim mult mai precauți în viitor.

Videoclipul, regizat de Kobzzon, o aduce pe Andreea Olaru în plin plan, subliniind feminitatea și importanța regăsirii de sine după furtuna provocată de o dragoste intensă, în care cele două persoane implicate, prinse în jocul iubirii, se lasă purtate de val, până în punctul în care, așa cum cântă și Andreea Olaru, în „toate zilele te puneam mai sus decat e soarele”.

Andreea a lucrat intens la următoarele melodii pe care le va lansa.  „Inimă cu bătăi numerate” fiind prima de pe listă, aceasta implicându-se în partea de compoziție.

Daca ti-a placut acest articol, intra pe pagina noastra de facebook sau pe chat RadioClick si spune-ti parerea despre piesa. Citeste si despre Antonio Pican – Joker sau despre Jai Ho – cântecul de Oscar din 2009.

1 thought on “Andreea Olaru – Inima cu batai numarate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *