Andreea Ignat – Iubirea ta cruda

Andreea Ignat - Iubirea ta cruda, single nou, videoclip 2021, Andreea Ignat, Iubirea ta cruda, Andreea Ignat single nou, despre Andreea Ignat,

Andreea Ignat – Iubirea ta cruda, single nou + videoclip

Ascultă Andreea Ignat – Iubirea ta cruda, single nou + videoclip. Andreea Ignat a lansat o melodie nouă însoțită și de un videoclip tare.

Despre Andreea Ignat

Andreea s-a îndrăgostit de mică de muzică, începând studiul acesteia de la frageda vârstă de 6 ani. A absolvit „Şcoala populară de Artă”, secția muzică ușoară, specializându-se la început pe balet și apoi pe muzică. Pe langă muzică, Andreea a studiat coregrafia și pedagogia.

Andreea Ignat a lansat o melodie nouă, ce se numește „Iubirea ta crudă”. Este o melodie dance și transmite un vibe nostalgic al anilor 2000. Această melodie se potrivește perfect cu sezonul actual și cu siguranță se vor regăsi multe persoane în aceste versuri. Piesa a fost compusă de Andreea Ignat, Bogdan Ioan și Pecheanu Veronel, scrisă de Dinu Gabriela Alexandra, iar de aranjamentul muzical al cântecului s-au ocupat Bogdan Ioan și Pecheanu Veronel.

Videoclipul acestei melodii reușește să pună în valoare artista iar nouă nu ne rămâne decât să vă invităm să-l vedeți și să vă spuneți părerea pe pagina de facebook.

Citește și despre Delia – Intre noi, sau ascultă live una dintre cele mai frumoase cântece de dragoste: Can’t Take My Eyes Off You.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.