Alicia Keys - Lifeline, Radio Click Romania, Alicia Keys, Lifeline, asculta Radio Click Romania, despre Alicia Keys,

Alicia Keys – Lifeline

Asculta live Alicia Keys – Lifeline la Radio Click Romania si daca-ti place propune-o in TOP 40 muzica noua, sa o voteze si altii.

Alicia Keys a lansat o melodie nouă, iar noi nu aveam cum să nu o propunem ascultătorilor noștri. Este o melodie ce vine lansată împreună cu un super videoclip, pe care-l poți viziona mai jos. Cu această melodie, Alicia ne aduce aminte că nu suntem singuri niciodată în viața noastră. Trebuie doar să îi descoperim pe cei pe care îi interesează persoana noastră.

Despre Alicia Keys

Alicia Keys este o cântăreață, compozitoare, producătoare muzicală și actriță americană, născută pe 25 ianuarie 1981. Ea a devenit cunoscută pentru abilitățile sale vocale impresionante și pentru talentul său în a compune și interpreta piese muzicale.

Keys a debutat cu albumul ei, „Songs in A Minor”, în 2001, care a avut un succes imens și i-a adus recunoaștere la nivel mondial. A fost apreciată pentru vocea sa puternică și abilitățile sale la pian. A câștigat mai multe premii Grammy pentru acest album, inclusiv pentru Best New Artist și pentru piesa „Fallin'”.

Dacă ți-a plăcut acest articol îți propun să citești și un articol despre Cristian Porcari – Doare. Dacă-ți place muzica veche, citește un articol despre Aerosmith – Crazy. Nu uita de pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *