Cristian Porcari - Doare, Radio Click Romania, despre Cristian Porcari, Cristian Porcari, Doare, asculta Radio Click Romania,

Cristian Porcari – Doare | Radio Click Romania

Asculta online Cristian Porcari – Doare la Radio Click Romania si daca-ti place, voteaz-o ca sa intre in Top 40 muzica noua.

Cristian Porcari a lansat o melodie nouă și noi nu aveam cum să nu o propunem ascultătorilor noștri. Cristian face parte din noul val de artiști ce au intrat pe piața muzicală românească și vor să uimească lumea. Melodia vine lansată în același timp cu un videoclip plin de viață și culoare.

Despre Cristian Porcari

Cristian Porcari are doar 20 ani și este din Chișinău. Tânărul a deveni celebru datorită participării la emisiunea concurs X Factor. Aici a reușit să ridice sala în picioare și a cucerit juriul cu talentul, vocea și atitudinea sa. Cristian a fost calificat drept “cel mai bun timbru de până acum” la X Factor.

În martie, la 3 ani de la participarea la show-ul X Factor, tânărul de 18 ani de peste Prut a lansat piesa „Bolnavi de amintiri” care a adunat peste 2,3 M vizualizări pe YouTube.

Citeste un articol si despre Directia 5 – Este Seara Iar. Nu uita de pagina noastra de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *