Alexandra Munteanu promovata de Radio Click Romania

0
Alexandra Munteanu promovata de Radio Click Romania, despre Alexandra Munteanu, Alexandra Munteanu la Radio Click Romania

Alexandra Munteanu promovata de Radio Click Romania

Citeste articolul despre Alexandra Munteanu promovata de Radio Click Romania si spune-ti parerea pe cel mai tare radio cu chat romanesc.

Despre Alexandra Munteanu

S-a născut în orașul Brăila, iar abilitățile muzicale le-a moștenit de la bunicul său, care a fost maestru dirijor și violonist. A început cariera muzicală de la vârsta de 9 ani, odată cu începerea unor cursuri muzicale private. La vârstă de 15 ani, a început să urmeze cursurile de la Școala populară de arte „Vespasian Lungu” din Brăila. Aici, a participat la diverse spectacole și concursuri muzicale. A colaborat, ca voluntar, cu profesorul său de muzică de la o Școală de muzică internațională. Aici preda ore de muzică.
A colaborat în 2018 cu bine cunoscutul muzician Rob Coombes de la formația Supegrass din Marea Britanie. Alături de el a realizat două piese muzicale: „Dacă îmi vei spune”, „Noi vorbim în șoapte”. În acest moment lucrează la un nou proiect muzical.

Două dintre piese sunt compuse  chiar de artistă: ”Haide” și ”Mi-e dor”. Artista are și altele, realizate în colaborare cu Rob Coombes și cu profesorul său de muzică, Sandy Chalmers. A mai promovat câteva single-uri, care pot fi ascultate pe canalul său de YouTube.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie pe una din rețelele de socializare: facebook, twitter sau instagram. Dacă vrei să fii informat cu știrile din muzică sau pe cine mai promovează Radio Click România, citește despre Tamiga & 2Bad – Forever

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *