Zdob si Zdub – Lupul solitar

Asculta live, Zdob si Zdub - Lupul solitar, single nou,

Zdob si Zdub – Lupul solitar, Asculta live, single nou

Asculta live Zdob si Zdub – Lupul solitar, o noua surpriza muzicala. Zdob si Zdub a lansat videoclipul noului single ”Lupul solitar”.

”Lupul solitar” este extrasă de pe albumul ”Bestiarium”, ce va fi lansat toamna aceasta. Conceptul pieselor este inspirat din natură, basmele româneşti şi folclorul autentic, iar această melodie îi reprezintă în totalitate. Chiar dacă lupul este asociat de cele mai multe ori cu singurătatea, sacrificiul și nopțile reci, simbolismul noului single Zdob și Zdub este unul pozitiv, animalul reprezintând putere, protecție și dominare.

„Până atunci, trupa scoate piesă după piesă, în formă de single, o scoate pe internet pentru publicul nostru ca să facă cunoştinţă şi la lansarea albumului, publicul nostru va veni deja cu piesele învățate”, a spus , PR managerul, trupa Zdob şi Zdub, Corina Caireac.

„Lupul solitar”, ce se regăsește pe albumul „Bestiarium”, are la bază conceptul om-natură, folclorul, simbolurile tradiționale și basmele. Compoziția este una clasică, iar fanii se pot bucură de 98% rock pur, combinat cu 2% ethnic magic pentru identitatea tradițională. „Naturii îi sunt fiu și omului i-s frate,/ Căci omul poate fi și el lup singuratic./ Singurătatea arde la fel și om și lup,/ Ce merg încet, departe, spre alte vieți și lumi…”.

„India mă cheamă” și „Omul Liliac” sunt cele mai recente piese lansate de Zdob și Zdub, iar trupa promite și alte noutăți muzicale, urmând să aflăm cât de curând povestea „Leului”, dar și a „Mioriței”, de pe albumul „Bestiarium”.

De peste 20 de ani, Zdob și Zdub a găsit cheia către inima iubitorilor de sonorităţi inovative, cu un un mix muzical original, în care se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. Piesele Zdob și Zdub combină hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum’n’bass, jungle şi punk, într-un mod unic și captivant.

Zdob si Zdub are în discografie opt albume, a susținut sute de concerte în peste 30 de țări, a participat la zeci de festivaluri de importanță internațională, cucerind publicul prin energia și autenticitatea lor. Formația a obținut locul 6 la concursul Eurovision și a cântat pe aceeași scenă cu mari artiști și trupe precum Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Red Hot Chilli Peppers sau Linkin Park.

Zdob şi Zdub colaborează, în prezent, cu o interpretă de la noi care are o carieră de succes în România. Deocamdată, însă, trupa îşi ţine fanii în suspans şi nu oferă informaţii despre identitatea artistei.

Versuri – Lupul solitar

Prin codru secular
Dau raita dupa raita
Sunt lupul solitar
Stiu ce nu stie haita

Haladuesc intruna
In codru si pe drum
Si imi arata Luna
Calea spre alte lumi

Nu recunosc alti regi
Prin codru cel salbatic
Am propriile legi
Sunt lupul singuratic

Ma stapaneste in lume
Instinctul stramosesc
Eu nu vanez in gluma
Vanez ca sa traiesc

Naturii ii sunt fiu
Si omului is frate
Caci omul poate fi
Si el lup singuratic

Singuratatea arde
La fel si om si lup
Ce merg incet departe
Spre alte vieti si lumi

Eu port pe ..
Pecetea sortii
Si noptile cu luna reci
(lupul singuratic)
Misterul vietii si al mortii
Il port pe tainice poteci

(lupul solitar, lupul singuratic..)

Prin codru secular
Dau raita dupa raita
Sunt lupul solitar
Stiu ce nu stie haita

Nu recunosc alti regi
Prin codru cel salbatic
Am propriile legi
Sunt lupul singuratic

Eu port pe ..
Pecetea sortii
Si noptile cu luna reci
(lupul singuratic)
Misterul vietii si al mortii
Il port pe tainice poteci

(lupul solitar, lupul singuratic..)…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *