Within Temptation – Supernova

Within Temptation pășește hotărât spre zona comercială a muzicii, lansând videoclipul noului single ”Supernova”. Metal-ul…

Within Temptation pășește hotărât spre zona comercială a muzicii, lansând videoclipul noului single ”Supernova”. Metal-ul cu care formația și-a câștigat fanii primește acum influențe electro și alternative. Single-ul „Supernova” este extras de pe albumul „Resist”, un disc de muzică metal aparte, care își trage inspirația din societatea noastră modernă și viitoare, atât muzical cât și personal, rezultând aranjamente complexe și melodii întunecate. Albumul a fost lansat pe 1 februarie 2019 și conține 10 piese, inclusiv melodiile recent lansate: „Raise Your Banner ” și „The Reckoning”.

Fondată în 1996 de chitaristul Robert Westerholt și carismatica soprană Sharon den Adel, Within Temptation a devenit în scurtă vreme una dintre cele mai populare trupe de „symphonic gothic metal” din istoria muzicii ultimei decade. Formația a susținut mai multe concerte în România. În 2012 a cântat la București, în cadrul Rock The City, în 2013 a fost headliner al festivalului ARTmania din Sibiu, iar în 2016 a revenit în capitală, cu prilejul primei ediții ARTmania Bucharest Blast.

Asculta Within Temptation – Supernova

„Am încheiat capitolul orchestre și riffuri clasice de metal. Am făcut-o de o mie de ori înainte! De data aceasta ne-am extins orizontul și ne-am resetat procesul de compoziție”, declara Within Temptation.

Tracklist Within Temptation – „Resist”:

The Reckoning
Endless War
Raise Your Banner
Supernova
Holy Ground
In Vain
Firelight
Mad World
Mercy Mirror
Trophy Hunter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *