What’s UP & Boier Bibescu – A

Asculta online, What's UP & Boier Bibescu - A, single nou

Asculta online What’s UP & Boier Bibescu – A, single nou

What’s UP colaboreaza din nou cu Boier Bibescu pentru piesa „A”. „A” este single-ul care iti ramane intiparit in minte de la prima vocala, iar clipul vine cu imagini bold si provocatoare ce intregesc vibe-ul piesei.

Vara asta este anotimpul super colaborărilor pentru What’s UP! După ce a făcut echipă cu Doddy, SHIFT, Aspy și Boier Bibescu pentru „Ochelarii” și a lansat piese de succes alături de Jador și Dima, What’s UP colaborează din nou cu Boier Bibescu. În urmă cu o săptămână, What’s UP a lansat „La rău și la bine”, o piesă însoțită de un videoclip alb negru, inspirat parcă din filmele cu gangsteri, dar și „Du-mă unde vrei”, alături de Dima Trofim. În urmă cu trei săptămâni, artistul a lansat împreună cu Jador „Ce n-aș da”, single ce a ocupat prima poziție în Trending și a adunat peste 9 milioane de vizualizări pe YouTube.

What’s UP este unul dintre cei mai importanți artiști din România care a lansat de-a lungul timpului hituri ce au cucerit topurile muzicale și au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Cel mai de succes single al cântărețului este „La tine”, single ce are peste 36 de milioane de vizualizări pe YouTube. A colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Andra, JO, Ruby, Arando Marquez & MRB, Șatra B.E.N.Z., Ioana Ignat, Kio, Shift, DJ Sava, AMNA și mulți alții.

Boier Bibescu a făcut un obicei din a-și produce și compune propriile single-uri, iar de-a lungul timpului a colaborat cu numeroși artiști precum Khalif, Alex Velea, Anda Adam, LLP, Theo Rose, John Băiat Bun, Rashid, Stress și a lansat piese precum „Îmi e dor”, „Stare de Show” și „Noi 2″, care au cucerit mediul online și au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.